| Bubbleh a întrebat:

Bunaalove struck Decii. am auzit de la multe fete ca daca iti storci cosurile adica daca ai vreo 2-3 si le storci iti vor aparea mai multe. Sincer eu chiar nu mai stiu ce sa cred, unele fete zic ca asa e altele zic ca asta e o prostie ca nu e adevarat, si eu nu stiu ce sa cred. laughing Stiu, stupida intrebare dar vreau sa stiu tongue.

Răspuns Câştigător
| AndyNyappy5 a răspuns:

Nu ti le stoarce...nici eu nu credeam si ma mutilam singura, mi.au ramas niste semne de la cosuri de toata frumusetea, stii cat regret?! am un semn de vreo 2 -3 saptamani si nu mai trece si eu sunt si destul de alba la piele... e urat raau! mai bine ia-ti niste produse bune, gen batoane speciale pentru a aplica solutie doar pe cos si ti le usuca foarte frumos sau da. te cu zeama de lamaie numai pe cos si dormi asa cu el. se usuca perfect! la mine asa e. te rog asculta.ma, eu nu am ascultat si acu folosesc fond de ten cu tona, nu stiu ce sa fac sa mai scap de el. bafta!:*

5 răspunsuri:
| bibiiica a răspuns:

E adevarat pe propria piele am simtit. o. ai grijawinking.

| timeea7 a răspuns:

Da, este adevarat(parerea mea). eu una cand imi apare vreun cos il las in pace, si in cateva zile trece sigur.si nici nu ramane urmahappy

| BaIeTzaS a răspuns:

Si eu iti zic ca e adevarat ca stiu ce a patit sora mea(in proportie de 75% deoarece cred ca depinde si de alte chestii treaba asta)!

| OliviaHoran a răspuns:

Eu zic ca despinde si de tenul fiecaruia.Eu daca am un cos il storc si apoi aplic o crema si gata big grin, si nu imi apar altelehappy
Iti doresc succes:*
GossipGirl

| CriminalMinds a răspuns:

De ce nu încerci pe faţa ta să vezi dacă e adevărat sau nu? Aşa nu vei mai avea dubii şi vei afla mult mai repede.happy