Daca nu stii cum se foloseste un aparat, atunci nu-l folosi.
Arunca la gunoi placa de par sau fa-o cadou cuiva.
Parul umed se poate intinde frumos si cu dosul unui piaptan potrivit.
Iti recomand sa folosesti urmatoarele produse din aceeasi gama in ordine: sampon, balsan, masca, ulei de par din categoria de REPARARE a firului de par. Eventual uleiul de par sa fie pe baza de ulei de argan. Totodata, e bine sa mai tunzi din varfuri.
Nu iti pot recomanda un produs anume deoarece toleranta la produse difera la fiecare persoana in functie de textura firului de par.
Ti as recomanda peria rotativa, par aproximativ drept si volum. dar inainte tunde tot ce e ars
Ar însemna sa imi tund tot părul daca ar fi sa tund tot ce e ars ))
Nu mai folosi placa de păr 2-3 luni și dă-ți părul cu gaz din ăla de la farmacie pentru păr și ține-ți-l strâns într-o coadă! Eu asta o să fac în vacanța de iarnă deoarece cât timp sunt la școală tot vreau să mi-l îndrept )) Chiar dacă am și eu un păr distrus. Dar metoda aia, crede-mă funcționează și e și rapidă!
Si eu am avut aceiasi problema. Am parul ff cret. Nu l mai indrepta vreo 3-4 luni si o sa si revina. eu folosesc masti cu ulei de argan si cocos si ma spal cu un sampon de la farmacie cu ulei de argan si ulei de masline, care costa 20 de lei, si ca balsam, aici poti sa folosesti ce vrei. Dar nu mai folosi placa, o sa ramai fara par in cap. Crede-ma, iti spun din propria experienta
Daca imi dai cu ulei de cocos o data pe săptămână, am inteles ca o sa îşi revina si pot sa il fac si cu placa...
Eu imi dau si tot nu si-a revenit complet. Dar mna, faci cum crezi
Andreea111223344 întreabă:
SilviaA240293 întreabă:
DaciaRomania întreabă: