| Renatasahasahas a întrebat:

Bunaaa!
Am parul ondulat, aproape spre cret. In timpul anului scolar foloseam placa in fiecare zi (iarna chiar de mai multe ori pe zi), acum cam de 2 ori pe saptamana. L-am si vopsit in repetate randuri. Ideea e ca, folosesc serul de la Syoss pentru protectia caldurii de la placa, inainte l-am folosit pe cel de la Gerovital insa mi s-a obisnuit parul cu el, nu sunt multumita de niciunul; masca de par naturala o data pe saptaman + masca de la Kallos pentru par vopsit tot o data pe saptamana. ii tai varfurile regulat, nu prea am probleme cu firele despicate. Problema e ca parul mi se increteste super repede. O jumatate de ora sta perfect intins, dupa 2 ore se onduleaza imediat la varfuri. Niste sfaturi? Ceva seruri care sa dea un rezultat?
Mai mentionez si ca am un "tic" cu bagatul mainii prin par, insa nu cred ca asta ar fi cauza laughing)
Multumesc frumos!

3 răspunsuri:
| raresandrey a răspuns:

Pot sa-ti transmit ca baiat ca mai frumos este sa ai parul ondulat nu toti au asa ceva, ce spui tu este doar o moda trecatoare, nu-ti strica parul cu tot felul de chimicale, mai tarziu iti va parea rau.

| Cigarettă a răspuns:

Dacă părul tău este "ondulat spre creţ" nu prea ai ce-i face thinking Încearcă să-l filezi poate ajută, dar nu prea cred thinking Cel mai bine ar fi să întrebi pe cineva care se pricepe în acest domeniu al "coaforului" thinking, poate te va ajuta :d.

| Diiiiana2 a răspuns:

Https://www.facebook.com/....../photo.php
Este cam scump tratamentul dar merita.