Ulei de ricin doar.
Dar va stimula cresterea, nu iti face deodata parul lung.
In loc de 1-1, 5 cm iti va creste cam 2, -2, 5 cm pe luna.
Se ia e la plafar sau farmacie, si costa 3 lei sticla mica, 9-10 lei cea mare.
Se aplica la radacina pe parul umezit, se maseaza bine si se lasa sa stea 5 minute. Apoi se spala cu sampon si balsam in mod normal.
Alege ulei de ricin simplu, fara adaosuri ( fara scortisoara etc).
Pai si verisoarei mele ii creste parul greu si a incercat multe... dar tu inceraca pe baza naturala adica asteapta sa iti creasca parul fiindca asa esti tu. deci nu trebuie sa te stresezi ...si cu parul scurt arati bine
Inainte de a folosi tot felul de produse cosmetice, da o fuga pana la plafa si ia-ti tincturi taranesti, sunt ieftine si fac minuni. Acestea de amesteca, cateva picaturi din fiecare, se face o solutie cu care te dai la radacina inainte sa te speli pe cap. In aceasta compozitie iti recomand sa pui ulei de masline sa iti straluceasca parul si putin ulei de ricin ca il regenereze. Din cate tin minte tinctura de ardei iute era pentru crestere... nu mai stiu exact pentru ca mi-am facut mai demult si chiar a dat rezultate. Sigur personalul de la plafar va sti despre ce vorbesti. O alta varianta ar fi si filele de vitamina B. Poate ti se pare cam multa munca, dar crede-ma ca merita. Dupa ce te dai la radacini, trebuie sa lasi vreo 10 -15 minute si apoi sa te speli. daca iti speli parul o data la 2 zile iti recomand acest tratament la 3..chiar 4 zile. Ce e prea mult strica
Ulei de ricin amestecat cu vitamina A. Iti uzi parul cu apa cat de fierbinte suporti, iti dai la radacini, iti acoperi capul 10-15 min cu folie. Sper sa te ajute
Masca din ulei de ricin cu un galbenus de ou de doua ori pe saptamana.La mine functioneaza.Bineinteles nu creste parul deodata
Îți sugerez uleiul de măsline si uleiul de rigin, de mică folosesc uleiul de măsline si acum am un par foarte frumos lung si sănătos, ma pot mândri cu ce par am, sincer îți recomand amandoua deoarece acum le folosesc pe ambele ! Bye iubita, sper ca e de folos. )
Buna,
Poti interveni atat la interior cu ceva vitamine, si la exterior cu o hrana pentru par si un sampon bun.
Eu folosesc masca + un sampon corespunzator tipului de par
http://www.amway.ro/product/5070,satinique-intensive-repair-masque
Pentru mai multe detalalii email : silviu_office@yahoo.com sau skype: silviu_office
Cristinaaaaaaa întreabă:
Maya79 întreabă:
Mario1996 întreabă: