anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunăăă amici TPU! Cand vreau sa imi las unghiile sa creasca mi se rup foarte repede ce as putea face in legatura cu asta?

Răspuns Câştigător
| Deeamusic a răspuns:

Buna! Si eu am aceeasi problema,te-as sfatui sa pui intr-un castron ulei de masline cu zeama de lamaie,apoi sa introduci mainile in castron timp de cateva minute, fa asa cat mai des, chiar in fiecare seara si ai sa vezi ca o sa ti se intareasca unghiile! Succes!

8 răspunsuri:
| AdrenalinaPuraLaMaXim a răspuns:

Ulei de masline caldut, tinele 15-20 minute. repeta in fiecare seara.Baftawinking

| nyko06 a răspuns:

Buna incearca lotiunea Ada de la farmec si cum ti s-a spus ulei calduta si zeama de lamaie, succes.

| nutuxcristian a răspuns:

Din cauza lipsei de calciu. Sau a ojei.Incearca sa eviti ojele,aproape de termenul de expirare, sau ojele pretentioase gen: oja care crapa, lac pentru unghii...

| CrisAvon a răspuns:

Si eu aveam problema asta inainte dar am folosit Lotiunea pentru tratarea unghiilor cu vitamina B5 de la Farmec si acum am unghiile mari, sanatoase, puternice si nu se mai exfoliaza si nici nu se mai rup. Tratamentul asta se foloseste in prima saptamana in fiecare zi iar dupa aia o data sau de 2 ori pe saptamana. Dar o sa vezi efectul inca din primele zile. Incearca tratamentul asta si nu o sa-ti para rau; si in plus e si ieftinm eu am dat 6, 5 lei pe o sticluta.

| Alexandra_Livia_1998 a răspuns:

Nu poti face nimic, incearca ulei de ricin farmacie naturista.Nu ai calciu de-aia se rup:*.Ai mai multa grija :*. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vă mulțumes tuturor pentru raspunsuri.:*:*love struckPup:*

| Ilinca21 a răspuns:

Daca doresti sa nu ti se rupa tinele permanent vopsite cu oja! Mie tot asa mi se intimpa si asa fac si le tin mari tot timpul! Sper ca te-am ajutat!

| ayleen a răspuns:

Cumpara-ti un intaritor pentru unghii!