e o treaba obisnuita si poate si normala la majoritatea oamenilor. chiar si barbatilor le mai creste par sub piele, desi se rad (cei care nu se rad zilnic ).
Dupa ce te epilezi, lasa cremele si toate prostiile asa zise de dupa epilat, deoarece iti pot ingrasa foarte mult zona/zonele si ajungi sa faci si cosuri. Ia-ti un after shave si da-te pe picioare, inghinal (vezi ca ustura putin!) sau maini, mustata, ce-o mai fi. Parul va creste oricum, dara daca ai pielea mai groasa (rata de regenerare a celulelor mai mica) sau mai grasa, o solutie foarte buna este sa iti faci de 2 ori pe saptamana un gomaj cu zat de cafea sau sare sau zahar sau malai sau orice iti suporta pielea, atata timp cat nu ustura si eventual e si natural. Poti si atunci cand iti faci dus sa folosesti burete natural, este un exfoliant foarte frumos si placut (se inmoaie la apa fierbinte).
Zi-mi daca ai fost ok, dar iti garantez ca nu vei mai avea probleme.
Bună!
Cel mai bine foloseşte depilarea cu ceară sau epilarea cu laser, dar e cam costisitoare.
Te pup!
Multumesc pentru raspuns, ceara nu este tocmai prietena mea, dar am sa-i mai acord o sansa.
Buna! Am avut si eu aceeasi problema, si am rezolvat-o folosind un gel exfoliant. Mi-a recomandat un reprezentant de la Amway. Daca vrei iti dau numarul ei, sau imi zici mie si iti dau comanda. Ne gasim pe mess dorin_lazar93.
Multumesc pentru raspuns, dar as fi dorit ceva ce pot lua de la magazin, nu sa dau comenzi si asa mai departe...
Buna,intr-adevar lama si crema fac aceiasi treaba. E foarte bine ca folosesti aparatul pentru ca are un efect mai indelungat..eu folosesc ceara nu prea am problemele astea cu firele sub piele decat vara. Nu mai incerca sa storci acele cosulete deoarece iti maltratezi tesutul pielii, cand faci baie ia-ti un burete de vase normal si freacate pe picioare cu partea aceea putin abraziva, e foarte eficienta si fara durere. Sper ca te-am ajutat.
Multumesc, am sa incerc .
Draga mea, sunt faramcista si te pot ajuta daca vrei. Pentru asta trebuie folosit un lapte pentru corp foarte hidratant si un gel exfoliant. Daca vrei, pot sa iti recomand niste produse de calitate. Te pup.
As fi foarte recunoscatoare si as avea rugamintea sa fie mai ieftin...
Pot sa iti ofer un lapte pentru corp de calitate cu care vei avea sigur rezultate. Are 400 ML si costa 56 lei. Pup
Iti recomand sa nu te razi si nici sa nu te mai epilezi cu aparatul pentru ca iti va creste mai repede si mai mult parul. Mult noroc!
ladygaga_9914 întreabă: