| xBiscuite a întrebat:

Bunaaa, daca ma dau cu fond de ten la 13 ani o sa imi imbatraneasca tenul mai tarziu? Funda pentru explicatie.puppy dog eyes

10 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

Tenul o sa arate incarcat, o sa se usuce. Plus ca nu ai ce sa faci cu fondul de ten la 13 ani...

| AnonimKid1995 a răspuns:

Toate produsele de infrumusetare si ingrijire personala contin tot felul de substante chimice. E foarte posibil sa iti imbatraneasca tenul, iar ca noutate iti spun eu sigur ca s-a descoperit ca pana si deodorantul provoaca cancer, ce sa mai zicem de produsele de infrumusetare?

| noname230 a răspuns:

Buna happy daca nu ai cosuri sau pete pe fata etc, te sfatuiesc sa nu te dai cu fond de ten, pentru ca o sa ai timp destul de acum inaintehappy eu m-am dat abia pe la 16 cand au inceput sa-mi apara cosurile happy

| Girll12 a răspuns:

Nu e vorba de imbatrinire, si eu m-am dat si recunosc inca ma dau. Dar mie mi-au aparut foarte multe cosuri din cauza asta sad
Parerea mea este ca daca nu ai nevoie nu folosi! Iar daca ai, alege un fond de ten bun! Cumparal de la o firma buna, Eu spun Farmec! Si doctorita mea dermatologa mi-a spus ca tot de la Farmec sa folosesc daca am nevoie happy
Succes :*

| NebunaDinCartii a răspuns:

Nu doar la 13 ani. La orice varsta fondul de ten dauneaza. Eu am renuntat deoarece devenisem "dependenta" de fond de ten. Daca nu imi place la fata mea-fond de ten pana mi-am dat seama ca imi usca pielea, aveam iritatii pe fata si cosurile care le aveam nu dispareau cu ajutorul fondului de ten. Sfatul meu e sa renunti. Vei fi mult mai frumoasa natural decat cu un kill de fond de ten. :* Fundita? puppy dog eyes

| pwp a răspuns:

Nu e binee..renunta la el.
Ai putea sa te dai numai la ocazii speciale.

| SORi16 a răspuns:

Fondul de ten trebuie aplicat doar la ocazii speciale.Din propria experienta iti spun ca dupa 2ani o sa-ti apara niste pete pe fata

| CannbalCorpse a răspuns:

Da o sa iti imbatraneasca tenul, dar nimeni nu mai tine cont de asta, vezi fetite de 9 ani machiate.

| ZuZuDuDu a răspuns:

Da,pentru ca o sa iti usuce tenul si nu vad de ce ai folosi fond de ten la 13 ani? Ar trebui sa te bucuri de tenul tau nu sa-l incarci.Acum ai cel mai frumos ten la 40 de ani nu cred ca mai ai ce face cu el!

| Azazea a răspuns:

Pai imbratranesti oricum, nah presupun ca accelereaza machiajul imbatranirea pielii, poti incerca un fond de ten cu SPF.