Tenul o sa arate incarcat, o sa se usuce. Plus ca nu ai ce sa faci cu fondul de ten la 13 ani...
Toate produsele de infrumusetare si ingrijire personala contin tot felul de substante chimice. E foarte posibil sa iti imbatraneasca tenul, iar ca noutate iti spun eu sigur ca s-a descoperit ca pana si deodorantul provoaca cancer, ce sa mai zicem de produsele de infrumusetare?
Buna daca nu ai cosuri sau pete pe fata etc, te sfatuiesc sa nu te dai cu fond de ten, pentru ca o sa ai timp destul de acum inainte eu m-am dat abia pe la 16 cand au inceput sa-mi apara cosurile
Nu e vorba de imbatrinire, si eu m-am dat si recunosc inca ma dau. Dar mie mi-au aparut foarte multe cosuri din cauza asta
Parerea mea este ca daca nu ai nevoie nu folosi! Iar daca ai, alege un fond de ten bun! Cumparal de la o firma buna, Eu spun Farmec! Si doctorita mea dermatologa mi-a spus ca tot de la Farmec sa folosesc daca am nevoie
Succes :*
Nu doar la 13 ani. La orice varsta fondul de ten dauneaza. Eu am renuntat deoarece devenisem "dependenta" de fond de ten. Daca nu imi place la fata mea-fond de ten pana mi-am dat seama ca imi usca pielea, aveam iritatii pe fata si cosurile care le aveam nu dispareau cu ajutorul fondului de ten. Sfatul meu e sa renunti. Vei fi mult mai frumoasa natural decat cu un kill de fond de ten. :* Fundita?
Fondul de ten trebuie aplicat doar la ocazii speciale.Din propria experienta iti spun ca dupa 2ani o sa-ti apara niste pete pe fata
Da o sa iti imbatraneasca tenul, dar nimeni nu mai tine cont de asta, vezi fetite de 9 ani machiate.
Da,pentru ca o sa iti usuce tenul si nu vad de ce ai folosi fond de ten la 13 ani? Ar trebui sa te bucuri de tenul tau nu sa-l incarci.Acum ai cel mai frumos ten la 40 de ani nu cred ca mai ai ce face cu el!
Pai imbratranesti oricum, nah presupun ca accelereaza machiajul imbatranirea pielii, poti incerca un fond de ten cu SPF.
DaciaRomania întreabă: