| rOxy_6618 a întrebat:

Bunăăă happy!
DeCiii` am şh eu o problemăă.
Eu am părul ondulat. şh îl fac cu placa happy
Dar faza e că îmi stă maxim 1-2 ore drept. şh după redevine la normal. Am incercat şh mască pentru păr. protecţie de aia să stea drepthappy Intr-adevăt mi-a stat dar tot a redevenit la adv meu păr. Ondulat x(!
Aş vrea să-mi spuneţsi şh mie cum draq`` Să fac să stea drept toată ziua. happy!

Aştept răspunsbatting eyelashes!
Mss;-xx
>; dd

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

Poate nu e buna placa.Incearca o temperatura mai mare si un spray pentru placa ( de la syoss sau metropolitan)

Răspuns utilizator avertizat
| Anonima_5812 a răspuns:

Eu stiu ca exista o gama de produse pentru indreptat parul ...intreba la magazinele mari, coafor, uite-te pe internet...

Sper ca am fost de ajutor!

| StarX a răspuns:

pai nu cred ca parul tau acepta sa stea drept sunt sigura ca e mult mai ''cool'' ondulat

| xSequel a răspuns:

Eu cred ca nu trebuie sa iti faci parul cu placa :
1.Nu este bine pentru sanatatea parului tau, deoarece placa iti prajeste(nu stiu cum sa explic) parul, si peste un an vei vrea tu sa nu mai ai parul asa.
Eu cred ca parul ondulat este foarte frumos :
Toate vedetele au asa : http://www.google.ro/......tp?/images

| kuka a răspuns:

Poti sa dai cu fixativ dupa ce il indrepti

| piciuk a răspuns:

Cumpara-ti o placa mai buna.am patit si eu la fel ca tine, am schimbat multe placi de par, pana cand m-am oprit la Remington s2003. e foarte buna! recomand cu incredere

| AndrogynBeauty a răspuns:

Îţi trebuie o placă mai bună, cu căldură mai mare. Ah, şi inamicul nr. 1 al părului drept (întins cu placa) este umiditatea aerului (dacă mai este combinată şi cu vânt, atunci chiar e un dezastru) - cu cât e mai mare cu atât ţi se undulează părul mai repede.

| Stella a răspuns:

Si eu am aceeasi problema ca tinecrying