| Andreea78999 a întrebat:

Bunaaa! Fetelor,daca aveti cumva creionul de sprancene "Maybelline ultra brow slim", as vrea sa-mi spuneti ce parere aveti despre el deoarece as vrea si eu sa mi-l cumpar pentru un aspect de sprancene mai naturale si cam cat va tine creionul big grin

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In nici un caz, un semn facut de un creion, nu poate sa arate ca un fir de par natural, mai ales ca ai numai 14 ani si ai inca sprancene, comparat cu babele care nu mai au si folosesc aceste creioane ca sa le deseneze.

| REMiXPaLTaLK a răspuns:

Maybelline este o firma buna de cosmetice - prietena mea foloseste doar gama Maybelline de cativa ani si e foarte multumita si de creioane si de rujurile de gen Maybelline Shine Diamonds Lipstick - care sunt ori lichide de tip gel sau clasice de tip crema moale - culorile la creioane cele mai frumoase sunt cele BLUE, Green stralucitor si negru sidefat iar la rujuri cele mai sexy rujuri pentru buze ca sa iasa in evidenta discret sunt culorile deschise si cu acel luciu care unele au si sclipici cum se da pe la ochi. E o marca buna Maybelline. O alta marca buna este si Helena Rubinstein.