Pistrui...
Mi.e așa ciuda
Era de o mie de ori ma bine să am coșuri
Pistrui...
Mi.e așa ciuda
Era de o mie de ori mai bine să am coșuri
Eu am o colega roscata cu pistrui si ii sta bine.
Ai 13 ani si ai nevoie de o ținută adecvata pentru scoala ca nu te duci in club sa dansezi la bara va luat dracu mintile, invață la scoala lasa machiaajul si hainele extravagante, ca asa te violeaza colegii la scoală ca le provoci la ftai.
Buna. Pentru inceput, nu iti recomand sa folosesti machiaj, chiar daca pare o absurditate la prima vedere. Ai 13 ani, nu e deloc ok sa folosesti nici machiaj nici alte chestii de "infrumusetare". Din perspectiva celorlalti arata extrem de naspa, sau cel putin asa considera majoritatea persoanelor, printre care ma numar si eu. Sincer sa fiu as aprecia intotdeauna trasaturile naturale ale unei persoane, in comparatie cu machiaj, rimel, ruj, fond de ten sau alte chestii retardate de genul asta. Revenind la imbracaminte, pur si simplu incearca sa porti ceva casual, cu chestii care se potrivesc intre ele. Doar pentru ca esti la o "scoala de fite", asa cum ai numit-o tu, nu inseamna ca trebuie sa te imbraci "la moda", exagerat sau foarte handicapat. Pur si simplu poarta ceva decent, sa nu iesi in evidenta, ceva ce de preferat ar fi mai putin de cocalari. Inteleg ca la varsta pe care o ai exista toate "trendurile" cu privire la machiaj, ruj, imbracaminte si asa mai departe, dar doar pentru ca nu faci ce fac si ceilalti nu inseamna ca nu arati bine. Aici e vorba doar despre scoala, pana la urma conteaza chiar asa de mult cum te imbraci? Conteaza sa arati bine si nimic mai mult, asta nu inseamna sa arati "cel mai bine". Pana la urma te duci la scoala sa inveti ceva (desi nu mai e cazul, te duci doar pentru diplome si pentru a fi angajata undeva decent), nu sa te lauzi cu ce te imbraci sau ca ai cel mai retardat machiaj. Clasa a 8-a e ceva, retine ca exista examenul de admitere, deci ar fi ok sa inveti. Alta varianta ar fi sa astepti idei care te vor face sa pari doar o fata egoista care se considera perfecta, desi ceilalti nu o vor face.
Ai dreptate în mare parte
Dar dacă nu m, aș mai machia nu aș mai fi primită în grupul de prietene și nu pot risca asta, plus că toți îmi zic că îmi sta mult mai bine fără pistrui (am vrut să mă operez cu laser, doar ca doctorul nu a acceptat asta)
În legătură cu hainele, am cerut niște ținute... exemple
Intrebarea este... mai sunt oare prietenele tale daca te accepta doar dupa cum te imbraci, cum arati si cum te machezi? Ai putea sa renunti la ele de pe acum, ca sa nu renunte ele la tine mai tarziu si sa-ti para rau tot tie. Poate ar fi ok sa incerci sa-ti cauti niste prieteni/prietene adevarati/e, care tin la tine pentru cine esti tu de fapt, nu pentru cum dai impresia ca ai arata. Repet, e numai in avantajul tau sa te concentrezi sa inveti decat sa iti faci prietene cat mai multe, care nu tin la tine. Urmatorul pas este sa ai si iubit?
Nici eu, nici CristianDinBucuresti nu iti vrem raul. Toate sunt spre binele tau, dar tu decizi daca vrei sa arati bine si sa te violeze baietii, sau sa inveti si sa ajungi sa ai un job bine platit, sa gasesti pe cineva care sa te respecte si sa te aprecieze asa cum esti, si sa ai o viata decenta. Numai bine. :")
Okk
Am iubit, demult lol
Atunci e foarte clara treaba. Si cum este relatia dintre voi doi? )
Pare foarte serios. Iti spun de pe acum ca relatiile de genul nu au foarte multe sanse sa reziste, mai ales la varsta ta. Probabil ca nici macar nu il cunosti asa de bine. Si tocmai mi-ai demonstrat, cel putin mie, ca punerea "iubitului", prietenelor false, machiajului si a tuturor chestiilor de genul asta in fata invatatului duc la analfabetism total, pe langa multe alte dezavantaje.
Nu e o relatie serioasa
Suntem mai mult prieteni, vb des
Atunci cred ca ar fi ok sa-l tratezi ca pe un prieten si nimic mai mult, sa nu isi faca iluzii gresite despre voi doi.
Buna! Eu iti recomand niste haine de la H&M, Divided, sunt super-bune pentru adolescenti si o sa iti vina bine pentru ca esti..inaltuta, eu am cateva de acolo si sunt super ok! Idei de magazine: Forever 21, H&M (am zis), Zara, Stradivarius, C&A... La machiaj incearca sa nu te faci cu ceva prea strident, un rimel, luci de buze si daca vrei pudră/fond de ten dar incearca sa nu exagerezi. La haine te sfătuiesc sa combini un crop top cu niste pantaloni cu talie inalta, blugi rupti. sper ca te-am ajutat!