| NoName_7204 a întrebat:

Bunaaa
In 1 rand imi cer scuze pentru ca nu am mai intrat pe TPU >:"
Acuum.
fetellorr, si baietii daca stiu. laughing
Da'ti'mi idei de diete pe care le'as putea urma pentru a slabi in 2 ssaptamani!
Cele mai folositoare primesc fundita iar restul ce vot vreti voooi!

:*:*

Urgeeen!

>Ceaaaw!?big grin

2 răspunsuri:
| 女明DongRi a răspuns:

Bunahappy.si eu am inceput sa zicem un fel de dieta acum 2 zilelaughing). desi am citit pe net ca nu trebuie sa stai mereu cu ochii pe cantar nu ma pot abtine, dar voi incerca totusi, uite ce reguli mi-am impus eu pentru a slabi: cat mai multe fructe/legume/soia/iaurturi cu grasimi putine/salate/branza nu prea grasa; am renuntat, macar pe durata dietei la sucuri/energizante si beau cat mai multa apa plata sau semicarbonizata deoarece iti da o senzatie de satietate. Incerc sa-mi gasesc mai multe preocupari/activitati pentru a uita de mancat: de ex: cand esti in perioada examenelor, ai mult de invatat si nu mai ai timp de mancat, mi-am gasit mai multe hobby`uri, ies mai des pe afara, ma plimb, fac sporturi usoare: tenis, badminton, role, bicicleta etc. sper ca te-am ajutat si ai curaj o dieta eficienta dureaza mai mult dar esti sigur ca nu te vei ingrasa din nou.happy

| BloodstainedMorgue a răspuns:

Stiu ca raspunsul meu nu o sa te satisfaca deoarece tu iti doresti o dieta in 2 saptamani iar eu nu iti pot oferi.Iti voi spune doar ca mai bine mergi la un nutritionist pentru o dieta pe termen lung, in care efectele si scaderea in greutate nu va fi masiva si in termen scurt.Adica,poti foarte usor sa scapi de cateva kg bune in 2 saptamani prin diverse solutii dar apoi...ce faci? nu numai ca le pui din nou pe cele date jos, dar si pe langa mai poti lua cateva.Practica un sport. orice si pe langa ca iti faci prieteni noi, arzi si calorii.
Na... sper sa intelegi ce-am vrut sa zic prin asta!
Succes si sper sa reusesti!