anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunaaa. intr-o luna am banchetul, dar m-am ingrasat in ultimul timp cam mult. in special la picioare si solduri. ideii?

10 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Nu prea tine de religie.Intr-o luna, nu prea poti slabi mult, ca sa nu-ti pui sanatatea in pericol.Sare mai putina,ca sa nu retii apa,cereale fara zahar cu lapte degresat,iaurt degresat,supe legume,gratar pui sau pui fiert, peste fiert sau copt, fructe verzi, salate(salata verde+ceapa verde+castraveti sau ridichi rosii)fara ulei, dar cu zeama lamaie, cate 2 cani de 200gr cu infuzie ceai verde cu lamaie pentru vit C si MERS REPEDEde doua ori pe zi cate 30-40 min.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un regim alimentar si mult sport.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cam ciudat, mai ales când ştiai că vine banchetul.

| BlackSulphur a răspuns:

Si este la categoria religie pentru ca?

| Memesita a răspuns (pentru BlackSulphur):

Din gresealaaa laughing nu am vazut scuze blushing

Răspuns utilizator avertizat
| LauraEU a răspuns:

Alearga 1 ora pe zi. Nu manca multe dulciuri, din cand in cand merge dar nu multe. Mananca 3 fructe pe zi. Bea multa apa. Sari coarda, te ajuta sa slabesti la picioare, sari cat de mult poti si sati repede si cu picioarele deodata.Cauta ceva exercitii pe net sa le faci in fiecare zi. Mergi la innot si mergi cu bicicleta mult happy

| CiocolataCalda a răspuns:

Am exact aceeasi problema. laughing Numai ca eu, am in 2 saptamani banchetul. Nu trebuie sa te obosesti cu sala sau cine stie ce aerobica. Cateva abdomene ( seturi de 10 pana ajungi la 250/ zi) si alte exercitii cum ar fi genoflexiunile, fandarile etc. (cele pe care le faci si la ora de sport. big grin ). Iar ca regim alimentar, bea dimineata inainte de masa sucul de la 3-4 lamai si ai sa vezi ca foamea aceea 'nebuna' v.a disparea in timp (4-5 zile). Succes si distractie placuta la banchet. :*

| CiocolataCalda a răspuns (pentru CiocolataCalda):

+ ca acidul din sucul de lamaie arde (putin, dar totusi arde) grasimile. happy

| Lavinutsa22 a răspuns:

Treci la regim, manaca mai putin si fa mult sport asta poate te va ajuta! Poate ca ti-am foat de ajutor!