Hai ca iti raspund eu.
Foloseste ulei de porumb cunosc o fata care exact ca tine a patit, s-a tuns bob la pasti si acum are parul pana peste umeri, a folosit ulei de porumb si a dat rezultate.
Te dai numai pe varfuri nu la radacini, lasi sa actioneze dupa care il speli cu sampon.
Sau te poti duce la plafar sa-ti iei un sampon pentru cresterea parului.
Sau mai poti folosi samponul de la kallos.
Vezi ca uleiul de porumb il gasesti in supermarket e pana in 20 de lei!
Te pup si sa iti cresca parul!
In situatia asta sunt eu acum ) Doar ca inainte sa am tund il aveam mai lung Ai rabdare ca o sa iti creasca ( arata foarte bine bobul asta asimetric cand creste parul). Nu dispera ca te obisnuiesti(poti sa dai cu ulei de ricin am auzit ca e bun pentru asa ceva) Un tips: indreapta-te cu placa( arata foarte smecher la coafura asta)
Un sfat pe moment: pune-ti extensii... daca vrei! Daca nu nu ai ce-i face, pentru ca nu iti creste la comanda. Dureaza ceva timp. Va creste de la sine. Pana atunci incearca sa gasesti o coafura, ceva, sa te avantajeze!
Inca ceva... ai intrebat alte persoane ce parere au despre coafura ta? Nu cred ca iti sta asa cum zici tu! Este o schimbare mare si o percepi la inceput ca fiind urata, dar te obisnuiesti cu timpul!
Amestec de lamaie cu ulei de masline dupa spalarea cu sampon si tinut 10-20min si apoi iar spalat....si deasmenea iti recomand sampon Klorane. Se gaseste in farmacii cam la 25 lei. Accelereaza cresterea parului! Sper sa-ti foloseasca! MULT SUCCES!