| MititiCa a întrebat:

Bunaaabatting eyelashes.
revin cu o intrebarebig grin. citeam acum cateva minute pe net o dieta cu miere si scortisoara, si la commenturi era o doamna care spunea urmatoatele: "Eu am consumat timp de o saptamana, miere si scortisoara, toate amestecate intr-un borcanel.Deci am luat 4 pliculete de scortisoaramacinata a 20de gr.si un borcan de 400 gr. miere si le-am amestecat bine, dupa care am inceput in fiecare zi sa consum cate o lingurita s0au doua…dupa o saptamana ce-am observat abdomenul foarte plat, si talia mai subtire cu 10 cm.am revenit foarte repede la greutatea corporala din tinerete. fara restricti alimentare si pot manca din nou orice fara sa pun pe mine.am 43 de ani si in ultimi 10-15 ani tot in cura de slabire eram. fara nici un rezultat. dar va zic functioneaza.eu nu l-am servit cu apa, doar cate o lingurita s-au doua din compozitia scrisa mai sus, pe langa asta pielea mi s-a facut foarte fina, parul mi-a devenit mult mai sanatos, ochii si tenul frumos… de ieri mi-am facut din nou un borcan,…Succes! si consumati cu incredere…"

bun, acum is curioasa daca chiar functioneaza:d. mi-am facut si eu un borcan, si as incerca 1-2 saptamana. ar trebui sa slabesc cateva kgbig grin

deci, daca cineva a incercat aceasta dieta si a functionat ziceti`mi si miebatting eyelashes.

fundoi pentru cel mai bun sfat despre aceasta dieta:X.
restul voturi:*

Răspuns Câştigător
| Piableu a răspuns:

Cu siguranta va functiona. Mierea si scortisoara reprezinta Combinatia Perfecta! Trateaza orice boala. In fiecare dimineata 2-3 lingurite de miere cu scortisoara si te vei simtii perfect!

3 răspunsuri:
| Blondamea a răspuns:

Buna eu nu am incercat aceasta dieta dar am o prietena care dupa doar 3 saptamana de consm aceeasi dieta a slabit de ziceai ca fusese in spital sh facuse operatii.dar oricum s-a vazut ca ea are varsta de 18 ani sh arata ca una de 16 ani acum na.depinde sh de corpul fiecaruia la unul poate sa acc dieta dar la ltii poate sa nu o acc.bafta sper ca te'am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde de metabolism. poate nu vei avea parte de aceleasi uluitoare efecte, dar iti va face bine, te asgiur.

| IraAndreea05 a răspuns:

Probabil functioneaza dar ar fi o probabilitate ca doamna aceea vrea sa faca fetele sa faca asa ceva. eu te incurajez sa il faci pentru ca cine stie poate chiar merge. cred ca am sa il incerc si eu. sper ca te-am ajutat. :-) happy