anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunaaaa! Care ati comandat dupa miniprix.ro? Sunteti multumiti de ce ati primit?

Răspuns Câştigător
| plasticsmile a răspuns:

Nu am comandat eu personal dar am o prietena care este foarte multumita de serviciilor lor si de ceea ce comanda...eu zic sa mergi pe incredere. Funda?

4 răspunsuri:
| danacatalina a răspuns:

C sa zic eu am comandat o rokitza pentru banket si mi-a venit dupa o luna si mai aveam o zi si faceam rost de bani i-am rugat sa mi-a aduca ziua urmatoare si nu au mai venit mi-au dat teapa

| elleme a răspuns:

Eu am comandat o pereche de sandale si sunt foarte multumita. Sunt preturi foarte mici spre deosebire de Quelle.rosi iti adauga inca 6 lei pentru transport.

| Maria_5018 a răspuns:

Buna love struck! la chestia asta ma gandeam si eu. Cred ca sunt de incredere, o sa-mi comand eu ceva si daca sunt de incredere o sa te anunt!winking

| bogdanworld a răspuns:

Salut. Iti recomand cu incredere www.smallprix.ro din mai multe motive: preturi mult mai mici decat siteurile celalalte, livrare in 1 zi cu transport gratuit, produse noi aproape zilnic, produsele sunt tineresti, in pas cu moda. Am comandat si eu si sunt foarte seriosi si promti.