Hidratează-te destul,obişnuieşte-te să consumi lichide pe tot parcursul zilei, înainte să-ţi fie sete, deoarece setea este un semnal de alarmă al organismului care arată că te-ai deshidratat prea tare.
Dimineaţa, după ce te trezeşti spală-te pe faţă cu săpun, apoi dă-te cu o loţiune tonică(toner):http://www.onlinepharma.ro/......n-gras.jpg
Iar după dă-te cu o cremă hidratantă de zi. Dacă începi să-ţi îngrijeşti pielea în fiecare zi vei vedea rezultate în 5-6 zile. Pielea ta va fi mai fină, mai moale şi va avea un aspect mai curat şi îngrijit.
Pur si simplu lasi sa fii naturala si gata. Daca comenteaza cineva spui ca nu ai dormit prea bine noaptea si gata.Iti piaptani parul frumos, tii vrreo 2 minute un prosop cu apa rece pe fata, te speli cu sapun si lasi sapunu sa intre in ochii( daca faci asta nu o sa mai ai ochii rosii si vor disparea si cearcanele- in caz ca ai).Ai putea sa-ti lasi parul mai pe fata, ca sa nu se vada la fel de tare oboseala. Sper ca te-am ajutat
Poti folosi o crema hidatanta astfel fata ta va parea mult mai sanatoasa si mai ingrijita iar in cazul in care ai o crema coloranta o poti folosi mai ales in zona cearcanelor pupiici oricum cine te place te place si cu cearcane toti avem asa ceva
Poti lua doua linguri de metal, le tii in frigider cca. 5-10 minute, apoi le pui pe ochi cu partea curbata in jos.
ca sa fii "rosie" in obraji, ciupeste-te usor de pometi.
Sper ca te-am ajutat! Sarbatori fericite! :*
Presară-ți pe ochi feliuțe de castravete, pentru că te ajută la cearcăne! Să știi că dormitul de după-amiază de ajută la frumusețe. Dă-te cu o cremă specială pentru față, sau îți poți face o mască facială http://www.ziare.com/articole/masca+faciala+naturala
Baftă!
Pai daca vrei sa arati bine dorm mananca si fa sport si o sa arati PERFECT
Te speli cu apa mai rece pe fata dimineata. Si faza cu dormitul... probabil daca te culci tarziu te scoli tarziu, daca da atunci culcate din timp si o sa te trezesti din tip. Intre orele 22:00-02:00 (noaptea) este perioada cant te odihnesti cel mai mult, ai nevoie de somn. Culcate din timp la 22:00 sa fii adormita si te trezesti pe la 05:30-06:30 super odihnta. Bafta
Poti incerca cu un corector sau putin fond de ten. Daca nu vrei absolut deloc fara machiaj incerca sa ma dormi, sa te speli des pe fata si poti incerca remediul cu castraveti pentru cearcane. Mult noroc!
Dupa parerea mea o fata arata cel mai bine si e cea mai dulce cand e naturala adica cu moaca aia cand s-a trezit dimineata, machiajul mascheaza defectele daca nu ai defecte de mascat atunci vei arata perfect si fara ele:d
Ti s-a stricat laptopul, calculatorul, televizorul sau alt echipament? nu te ingrijora, contacteaza-ne si noi ti-l vom repara. www.storepc.ro
Din moment ce nu prea dormi, presupun ca ai cearcane. Daca ai cearcane, le poti ameliora cu felii de cartof sau felii de castravete. Taie doua felii de cartof sau de castravete si pune-le pe ochi, lasandu-le vreo 5-10 min.
Nu stiu ce altceva ai putea sa mai faci. Sper sa te ajute.
Succes!