| WoNdErFuL99 a întrebat:

BunaTPU! Pot sa ma spal pe cap si cu altceva infara de sampon,am uitat sa imi cumpar si acum nu pot sa il de niciunde. P, S. Eu am parul foarte lung. Dau funda celui mai rapid raspuns!

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Te poti spala si cu gel de dus ca nu iti face rau

| Sara2 a răspuns:

Cu sapun de casa daca intr-adevar vrei sa te speli neaparat, nu incerca alte sapunuri sau alte masti pentru ca sapunul normal afecteaza iar mastile nu sunt pentru spalat, bafta si maine sa te duci sa iti iei sampon, un par lung nu trebuie neglijat, stiu pentru ca si eu am parul pana la fund si stiu

| WoNdErFuL99 explică (pentru Sara2):

Multumesc pentru sfaturi, soro! :* laughing

| WoNdErFuL99 explică (pentru Sara2):

Am sa te rog sa imi dai si mie id-ul tau de mess, vreau sa vorbim mai multe despre parul nostru vreau sa te intreb niste chestii si parul meu este tot pana la fund happy

| ascovit a răspuns:

Nu poti astepta pana maine?
Desigur ca poti incerca si altceva, insa posibil ca parul tau fiind invatat cu sampon sa nu reactioneze asa cum ar trebui.
Din cate stiu eu, merge si cu sapun. Am inteles ca cel la care se "invata" mai repede arul e cel de casa.
Desi iti recomand sa mai astepti putin.

| WoNdErFuL99 explică (pentru ascovit):

Bine,am sa astept pana maine, multumesc de sfat! happy

| anonimg a răspuns:

Desigur ca merge sa te speli si cu altceva in lipsa de sampon. Fie sapun, fie gel de dus...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate spala si cu sapun. Dar daca parul tau este obisnuit cu sampon, mai rau faci. Incearca (daca ai) cu sapun lichid sau cu dus-gel. Daca nu, mai bine asteapta pina miine.

| LauraM01 a răspuns:

Cred ca merge si cu sapun

| LauraM01 a răspuns:

Se face un amestec din 3 gălbenuşuri şi ulei de măsline, ca o maioneză (eu adaug şi câteva picături de esenţă de rom pentru că-mi place mirosul). Se aplică pe părul ud, masând pielea capului cu miscări uşoare, circulare. Se clăteşte părul cu apă călduţă (atenţie nu te clăti cu apa prea fierbinte pentru ca oul se va coagula ).

| Andr33a123 a răspuns:

Incearca sapunul. E mai simplu, poti incerca si gelul de dus, sapun lichid