Cu sapun de casa daca intr-adevar vrei sa te speli neaparat, nu incerca alte sapunuri sau alte masti pentru ca sapunul normal afecteaza iar mastile nu sunt pentru spalat, bafta si maine sa te duci sa iti iei sampon, un par lung nu trebuie neglijat, stiu pentru ca si eu am parul pana la fund si stiu
Multumesc pentru sfaturi, soro! :*
Am sa te rog sa imi dai si mie id-ul tau de mess, vreau sa vorbim mai multe despre parul nostru vreau sa te intreb niste chestii si parul meu este tot pana la fund
Nu poti astepta pana maine?
Desigur ca poti incerca si altceva, insa posibil ca parul tau fiind invatat cu sampon sa nu reactioneze asa cum ar trebui.
Din cate stiu eu, merge si cu sapun. Am inteles ca cel la care se "invata" mai repede arul e cel de casa.
Desi iti recomand sa mai astepti putin.
Bine,am sa astept pana maine, multumesc de sfat!
Desigur ca merge sa te speli si cu altceva in lipsa de sampon. Fie sapun, fie gel de dus...
Se face un amestec din 3 gălbenuşuri şi ulei de măsline, ca o maioneză (eu adaug şi câteva picături de esenţă de rom pentru că-mi place mirosul). Se aplică pe părul ud, masând pielea capului cu miscări uşoare, circulare. Se clăteşte părul cu apă călduţă (atenţie nu te clăti cu apa prea fierbinte pentru ca oul se va coagula ).
DaciaRomania întreabă: