Stiu! Suna oarecum ciudat.dar da, este adevarat! Si mama imi spunea lucrul asta.Mai sunt si alte trucuri pe post de fixativ, de exemplu: pasta de dinti si berea. Oricum in ziua de azi e mult mai indicat un fixativ cumparat din magazin, mai demult se foloseau astfel de trucuri pentru ca nu existau bani si nici tehnologie pentru poducerea unui fixativ.
Ma gandesc ca tine.Dar gandeste`te ce inestetic este.Sa`ti simti parul lipicios.Macar cu fixativ se face tare si lucios.Ma gandesc ca e un adevarat cosmar sa te speli si sa te piepteni dupa aceea.Plus ca atragi insectele.
Nu stiu de fixativ.Dar stiu de gel de par : apa cu sapun
Mai bine ia-ti un fixativ
Daca vrei sa spuna lumea ca ai paduchi da-ti Draga vezi si tu ca a evoluat lumea
Da! Este adevarat. Dar daca nu te speli dupa ce il folosesti, o sa faci matreata. Ti-o spun din proprie experienta. Eu as zice sa incerci sare de lamaie.
Se poate, dar nu e indicat pentru ca o sa atraga multe insecte (in special muste)
Multumesc pentru raspunsuri, nu aveam de gand sa incerc, eram doar curioasa
Da am incercat da nu e de dorit pentru ca faci paduchi si alearga mustele dupa tine. Funtita pls
Da si foarte tare da la o vreme se face cristale de zahar pe par si se incleie tot nu as dori sa patesti asa ceva
FațăZâmbitoare întreabă:
DaciaRomania întreabă: