| georgi18 a întrebat:

Bunn...Deci luni seara(mai exact luni la 2 noaptea) plec in vacanta.Cu ce as putea sa ma imbrac tinand cont ca plec luni la 2 si ajung marti pe la 6-7 unde voi sta...(voi calatori cu avionul daca va ajuta cu ceva)
Ma gandeam sa imi iau un tricou simplu alb cu niste pantaloni 3 sferturi si niste opincute negre in picioare dar mai am o problema trebuie sa imi iau si geanta de umar care e mare si are fundul rotund si e cu dungi orizontale albe si gri.Eu zic ca nu prea merge.
Va rog ajutor big grin

2 răspunsuri:
| dianaiosub a răspuns:

Ideal ar fi sa te imbraci cat mai comod, cat mai simplu, tinand cont de faptul ca vei fi cu avionul si va fi noapte. Nu cred ca e foarte important sa tii cont de moda, trebuie sa te simti comod

| unknown a răspuns:

Eu zic ca trebuie sa te imbraci comod dar daca nu te simti tu bine asa poti inlocui pantalonii trei sferturi cu pantaloni scurti sau blugi si cu tenesi sau sandale.In loc de tricoul alb poti lua un maieu larg sau un tricou larg si poti pune in geanta si un cardigan in caz ca'ti va fi frig.Astea sunt doar alte idei dar cum vrei tu sa te imbraci e foarte bine!