| Tabii. a întrebat:

Bunnaa.As vrea sa imi fac o schimbare de look, cum mi'ar sta mai bine?(am poza cu mine la profil): 1.Cu breton drept. 2.Cu breton intr'o parte. 3. Fara breton. Multumeschappy

12 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Pune-ti la profil o poza, facut din fata, in care sa ti se vada si fruntea in intregime. day dreaming Asa este mai greu sa-ti spun, cum ti-ar sta mai bine. thinking
Dar din ce am putut sa vad pana acum, cred, ca ti-ar sta bine si cu breton (de care, vei hotara la coaforwinking ), dar si fara. thumbs up day dreaming

| apaplata_7449 a răspuns:

Fara breton! nu-ti acoperi fata pentru ca esti frumoasahappy

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Tia-r sta super cu breton drept insa ma intai asculta si parerea la ssalonul la care te duci! dar te-ar prinde
parul sa il lasi asa si cu btreton

| meioana a răspuns:

. hmz trage fuga la un hairstylist el iti va sp cum iti sta cel mai binehappy iti poti schimba si culoarea parului(suvite, nuantator)

| oanna_7222 a răspuns:

Itt poti tapa bretonul si sa-l prinzi cu cun clestisor si sa-ti stea umflat. din cate am vazut in poza ti-ar sta bine big grin

| ing. a răspuns:

Breton intr-o parte.winking
Iti sta bine in poza de la profil happy.

| madutza_dwdwlyna a răspuns:

Pai eu zic ca tu trebuie sa iti alegi si cum crezi ca iti sta mai bine.iti faci bretonul cum crezi uh ca te aranjeaza pe tine mai bine si cum iti place...mai intai conteaza parerea ta apoi a celor din jur..."Cine te place, te place asa cum estisi cum arati"

| mihaelutzamy a răspuns:

Fara breton ti-ar sta super, sau daca vrei breton fa-l intr-o parte.

| andrei a răspuns:

Dinc ate vad in poza aia iti sta bine asa...

| lory_7016 a răspuns:

Fara breton

| PunkyA a răspuns:

Cu breton intr-o parte!

http://www.divahair.ro/coaforvirtual/