Eu imi creponez parul cu placa de exemplu dupa ce fac baie si il las sa se ussuce putin...nu de tot si imi sta parul creponat minim 3 zile.o colega sia impletit codite si arata super najpaaa... daca nu du-te la coafor si intreaba cum poti sa iti aci parul creponat fara placa, sigur vor sti ele ceva super, funda?
Hi! Poi ai putea sa iti impletesti multe suvite mici, dar iti garantez ca nu va fi rezultatul dorit. Mie cel putin imi sta de parca mi-am bagat mainile in priza ). Sa ma vezi in ziua aia cand le-am desfacut cu apa, cu fizatv, cu spuma si de abia le-am asezat ). Cred ca placa de creponat e singura solutie , daca nu ai.nu stiu intreaba printe prietene, verosoare! Spar ca te-am ajutat si incerca sa nu faci aceeasi greseala ca si mine, sau ai putea incerca macar sa vezi - nu toate tipurile de par sunt la fel!
BAFTA ! Te pup !
Fundisa ?
Eu mi-am facut codite(16) si pot sa spun ca a iesit incredibil de asemanator ca atunci cand il faci cu placa.nu stiu cat tine ca m-am spalat pe cap in ziua aia.dar incearca si ca sa fi sigura ca tine fa-ti in fiecare seara...mult noroc
Crisstttina întreabă:
DaciaRomania întreabă: