| MaraMărr a întrebat:

Buuunaaa.Ptr. prima zi de scoala m-am gandit ca ar fi dragut daca mi'as face parul " creponat". Stiti cum as pute sa'l fac fara placa si sa dureze mai multe zile? fundiiiita; x

Răspuns Câştigător
| Bianca_1392 a răspuns:

Eu imi creponez parul cu placa de exemplu dupa ce fac baie si il las sa se ussuce putin...nu de tot si imi sta parul creponat minim 3 ziletongue.o colega sia impletit codite si arata super najpaaa... daca nu du-te la coafor si intreaba cum poti sa iti aci parul creponat fara placa, sigur vor sti ele ceva super, funda?big grin

2 răspunsuri:
| Mihaa12 a răspuns:

Hi! Poi ai putea sa iti impletesti multe suvite mici, dar iti garantez ca nu va fi rezultatul dorithappy. Mie cel putin imi sta de parca mi-am bagat mainile in priza laughing). Sa ma vezi in ziua aia cand le-am desfacut cu apa, cu fizatv, cu spuma laughing si de abia le-am asezat laughing). Cred ca placa de creponat e singura solutie sad, daca nu ai.nu stiu intreaba printe prietene, verosoare! Spar ca te-am ajutat si incerca sa nu faci aceeasi greseala ca si mine, sau ai putea incerca macar sa vezi - nu toate tipurile de par sunt la felwinking!

BAFTA love struck! Te pup kiss!

Fundisa puppy dog eyes?

| LoL a răspuns:

Eu mi-am facut codite(16) si pot sa spun ca a iesit incredibil de asemanator ca atunci cand il faci cu placa.nu stiu cat tine ca m-am spalat pe cap in ziua aia.dar incearca si ca sa fi sigura ca tine fa-ti in fiecare seara...mult noroc

Întrebări similare