Buna.`
pai insista si u ce te lasi si u la o proastha sa o *** in gura de rapandula infecta
daca tie iti place de baiatul acela si lui ii place de tine nu fi proasta draga mea
las-o drqu pe aia si combinate fato cu baiatu care il iubesti si te iubeste nu iti fie frica...
uite vine u si te ajut
da-mi id tau si imi dia di aleia sa vz ce fac cu eade javra
te ajut eu cu placere sa rezolvi problema
deci las`o drqu eu te sustin
dar cine e ia sa iti spuna ce sa faci acum serios deja pe mine ma enerveazax(
ca ii dau una de o intorc cu picioarele in sus
deci sa nu iti fie fricaca se rezolva doar sa imi dai id ei sa o fac putin sa planga ca nu ma cunoaste si de ma vede cade in cap
uite id meu adrianna_adrienutza_frumushik99
si s avedem aman2 atunkia care se crede mai smechera
mda. pun pariu ca ii o javra
funda plz nu am nici una
ceaw pupici si imbratisari>
Sfatul meu, incearca sa dai de stire autoritatilor intr'un fel sau altul, e singura modalitate sa scapi de rromi, altfel e jale. Discuta intai cu parintii, cu directorul si daca se ajunge la cazuri extreme cu politia. Succes!
Combinate cu X
cu toate ca ii vei face in ciuda lu Y, o sa fii cu baiatul pe care il placi/iubesti
si pana la urma daca ce a fost intre ei in urma cu 2 ani nu a fost decat o bataie de joc, nu iti fa griji daca ai spus ca X Wsi M o sa se bage pentru tine si treaba cu tigancile o fo vreo taranca ceva altfel nu imi imaginez... Tiganci?! sa fim seriosi
Combina`te cu el si vezi ca ca totul o sa fie bine dar ai grija sa nu faca cu tine ce a facut si cu Y dar nu prea cred, ca din cate am inteles tine la tine
Succes:*
funda?
Problema ta e ca una de matematica sunt multe cai de a ajunge la solutie... daca iti place asa mult de acest baiat ar trebui sa fii cu el nu cred ca ar trebui sa ti asa mare cont de ce iti zice acea colega a ta Y crezi ca nu are ceva mai bun de facut daca nu o sa fii cu X, Y o sa obtina ce isi doreste si stim amun2 ca nu vrei asta ...asa si in plus mai ai si prieteni care vor sa iti fie alaturi asa ca ar trebui sa ti cont si de asta asa ca eu iti sugerez sa fii impreuna cu X pentru a nu regreta mai tarziu oricum o sa trebuieasaca sa fii si u mai atenta daca Y e asa de obsedata. Insa incearca sa faci ce crezi tu ca e cel mai bine pentru tine.
Succes!
El stie povestea? spune-i lui poate rezolva daca iti place asa mult nu te da deoparte ca ea incearca sa te sperie, pana la urma se va obisnui cu ideea
Cel mai bine spune-i pe mess lu X ca vrei sa stai ca el si pe urma zii si de faza ca trebuie sa ii dai lu Y conversatia cand ii zici ca nu vrei sa stai ca X astfel u si X o sa faceti o conversatie de genu eu dai lu Y ea te lasa in pace si stai si cu X : sper ca te-am ajutat
Problema ta e ca nu vrei sa stie parintii(cati ani ai) eu cred ca e cel mai bine sa afle parintii daca va tot iubiti asa tare alta solutie nu gasesc
Spune i lui X ca vrei sa fii cu el, dar sa va vedeti pe ascuns . vorbesc serios.
Vorbeste cu X dinainte si spune`i sa trucati conversatia aia pe mess, in care tu spui ca nu vrei sa stai cu el, si el sa se supere, sau ceva de genu`.