Pai eu zic sa ii spui lu X ca trebuie sa faceti o conv in care sa va certati si sa ii spui ca nu vrei sa fii cu el pentru. ai intinde o capcana lu Y.Deci pe mess ii spui lu X ca daca nu ii trimiti lu Y o conv in care voi 2 nu va certati ea te va bate si poate afla si mama ta de bataie si tu nu vrei asta. Iar voi 2 pe la spate va cuplati. Da sa ai grija sa nu se afle prin scoala.Pentru ca daca scoala afla, afla si Y... mult succes
Hi! Ce pot sa zic? E cam complicat! Eu cred ca daca tu il iubesti cu adevarat pe acel baiat ar trebui sa risti pentru el, si sa o pui la locul ei pe acea fata iar baiatul ar trebui sa discute cu ea si sa ii explice ca intre ei nu mai e absolut nimic si deastea.Totul trebuie rezolvat cu calm si fara amenintari.
Hello!...hhm, grea situatie si eu am trecut oarecum prin ea asa ca nu te speria, nu esti singura! Daca esti prietena buna cu Y vorbeste cu ea, spune-i cat il placi, si roag-o ca acest lucru sa nu afecteze situatia. Daca nu, spune-i ca nu conteaza parerea ei, sa nu se bage in viata ta personala, si ca de fapt este o lasa si o fricoasa(spune-i intr-o faza mai greuta... dar care sa aiba inteles, sa priceapa mai greu, sa stea cu gura cascata si nici ea nu stie ce sa raspunda ) Dupaia combina-te cu X, n-ai nimic de pierdut, macar incearca sa vezi cum e, dar ar fi mai bine sa nu zice-ti si la altii(doar la cei in care aveti DEPLINA incredere) si la scoala sa pareti certati sau din astea ca lumea sa nu-si dea seama(arunca-ti-va priviri jucause ) de ce spun asta? pentru. ca sunt multi oameni care va vor raul, si o sa faca ceva ca sa va desparta sper ca te-am ajutat :X
Am eu o idee mai buna! Mergi la politie insotita de X si M.
Amenintarea e pedepsita de Codul Penal. E infractiune.
codul penal
Art. 193. Amenintarea
Fapta de a ameninta o persoana cu savârsirea unei infractiuni sau a unei fapte pagubitoare îndreptate împotriva ei, a sotului ori a unei rude apropiate, daca este de natura sa o alarmeze, se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda, fara ca pedeapsa aplicata sa poata depasi sanctiunea prevazuta de lege pentru infractiunea care a format obiectul amenintarii.
Actiunea penala se pune în miscare la plângerea prealabila a persoanei vatamate.
Împacarea partilor înlatura raspunderea penala.
Spui numele tipei respective si poate "nenea" politist ii da o lectie la voi la scoala.
Sau... pentru o rezolvare pe cale mai soft, scoate la imprimanta raspunsul meu si mergi frumusel cu foaia la usa parintilor fetei batause. Pariu ca se va mai gandi inainte de a ameninta pe cineva.