| anonim_2270 a întrebat:

Bwna TPU! vreau sa ma vopsesk si eu bruneta imi va sta bine?(am vazut l prietena mea care s vopsit curand si vreau si eu:X:X) tinand cont ca eu sunt deschisa la ten? scuzati-ma ca pun o aceeasi intrebare de mai multe ori dar vreau s stiu mai multe pareri si cat mai multe raspunsuri multumesc anticipat love struck!

4 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Daca esti tu cea din poza, un NU hotarat pentru brunet.

| RoxAnana a răspuns:

Brunetul imbatraneste (crede-ma ca si eu sunt deschisa la ten iar in vara asta mi-am facut suvite blonde-eu de regula sunt satena- si i-am zis cofezei ca inainte de bal-peste vreo 1 saptamana jum- sa ma fac bruneta si mi-a zis ca o sa par mult mai matura si mai in varsta si sa-mi las parul asa pentru ca acele suvite se vor vedea foarte frum in bucle iar daca vreau sa ma vopsesc sa ma fac acceasi culoare ca inainte sau blonda total) crede-ma ca are dreptatetongue

| OneLifeOneLove a răspuns:

Cred ca iti va sta bine.incearca cu nuantator mai intai. daca iti place, t vopsesti apoi.

| laviniaaa_1283 a răspuns:

Blonda iti va sta mai bine.si daca nu iti va placea cum iti va sta din blond poti sa te faci ce cuolare vrei dar odata ce te`ai facut bruneta vei scapa de el foarte greu.si in plus blondele ies mai mult in evidenta decat bruneteletongue