Off...
Ca baiat : Niste blugi, o camasa mai stilata cu multe modele etc. si o palarie gen michael jackson mie baietii in genul asta imi plac
acum depinde si de tine... ce fel de stil ai poate esti rapper, rocker, emo, manelist etc. n`am zis ca esti am zis poate
I-ati o camasa descheiata la piept. cu un lant ceva la gat, (piele) ceasul sa nu-ti lipseasca. si apoi vezi tu ce ti se mai potriveste mai departe. si aia e
Pai`...
Eu as alege niste pantaloni pana...
Un tricou colorat...
Si tenisi`.
Sauuu` mai poti purta la pantaloni pana si tenisi o camasa simpla alba, si pe deasupra un sacou desfacut si cu manecile rasucite pana la cot...
Daca nu esti tuns zero sau periuta...fa-ti o creasta`
Daca vrei sa impresionezi si ai posibilitatea sa imbraci asa ceva.atunci:
-jeansi...preferabili slim(care de la genunchi in jos sunt stramti)
-o curea de piele dar sa nu fie cu catarama mare...prefrabil lee cooper, levis etc(daca ai)
-tricou de clubbing.sa stea putin stramt pe u(doar in caz ca ai formele putin conturate) cu diefrite desene comice
SAU
-tricou polo(de ala cu guler)
-camasa lunga rasucita pana unde in zona coatelor, cu cateva buzunarele
poti pune si o cravata dar sa fie model slim(le plac mult fetelor)
INCALTAMINTEA: tenesi e cel mai frumos...converse,levis,fred perry, fred sherman, asos, etc sau niste adidasi mai stramtuti luciosi dar sa nu fie D&G, etc)
si daca ai si un ceas dragut, si o freza frumoasa ai foarte mari sanse sa atragi multe, foarte multe priviri
SPER CA TE-AM AJUTAT!
RaVuL întreabă: