anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ca sa imi cresasca barba mai mare odata la cate zile trebuie sa o dau jos?
Si cam in cate luni o sa se faca mai mare?

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca sa imi cresasca barba mai mare odata la cate zile trebuie sa o dau jos?
Dacă mai mare înseamnă mai lungă, eu zic să nu o dai jos.
Dacă înseamnă mai deasă, că o dai jos sau nu o dai, ea nu se îndesește.
Si cam in cate luni o sa se faca mai mare?
Nu o să se facă.

| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Da, o vreau mai lunga eu. ce pot face?

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu poți grăbi viteza de creștere a bărbii.

| Frank51 a răspuns:

Barba precum si celelalte simptome alte pubertatii cat si perioadei dupa pubertate sunt efectele hormonului testosteron. Acest hormon incepe sa fie produs de testicule in perioada pubertatii si nivelul lui ar trebui sa urce si sa se stabilizeze. Evident acest lucru nu se intampla la fiecare persoana, nu este nimic perfect. La unii este mai mult, la altii mai putin, si este dat de genetica cat si de alti factori. Solutia cea mai practica din punctul meu de vedere este asteptarea, sau un tratament cu testosteron(desi nu recomand).

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Incearca ulei de ricin.

| Rd79 a răspuns:

Nu conteaza la cate zile o dai jos, nu va creste mai repede sau mai deasa in functie de asta.

| Diaconu_Adelin_1999 a răspuns:

Crede-mă când îți spun că nu contează de câte ori o să ți o dai jos. Depinde si ce vârstă ai. De exemplu mie la 18-19 mi-a dat barba, aici vorbim de barbă full, nu niste floace cum au majoritatea adolescenților. De felul meu sunt foarte paros, când eram în clasa a 12 a doar eu si inca 3 băieți ( în clasa eram 14 băieți ) aveam barba. Nu contează de câte ori ti o dai jos, contează doar geneticul. Nu te lua după mituri, sunt false.Las o să crească. Trebuie doar să aștepti. din păcate nu Există modalități naturale de a stimula creșterea barbii, crede ma, am fost si eu ca tine, imi doream barba cu orice preț, mi o doream extrem de mult. Există o metodă să ai barba dar sincer, nu o recomand, te va costa între 150 -. 300 de lei. Diferă de la caz la caz. Dar 100 % îți spun, cu excepția transplantului de barbă, această e singura metodă care stimulează creșterea barbii