Merci mult buburuza l-am dat la un salon si mi-a dat contra cost evident un pachet de 3 sprayuri pentru piercing unu sa te speli cu el unu cu apa sarata si unu antibacterian. Cand mi l-a dat am vazut ca s-a chinuit putin in sensul ca zicea ca am pielea cam groasa si nu merge dupa ce mi la dat mi-a curs sange si acolo dar mi l-a curatat el pana am ajuns acasa nu am avut nimic. De la ora 8 a inceput sa imi curga nu l-am lovit nu nimic si curgea foarte mult pana la 3 dim mi-a curs fara exagerare. Am zis ca l-am bagat in am in sens ca tineam palma sub el si cu dusu puneam apa sa curat sangele da tot curgea.In fine s-a oprit pe la 3 ca se formase cojita groasa langa gauri in juru pierceului si l-am lasat asa pana a 2a zi. Azi l-am curatat m-am chinuit aproape 40 min sa-l curat ca era sangele foarte tare si am vazut ca din ambele gauri pe langa pierce am tras asa 2 bucatele fooarte mici de carne pana acum nu a mai curs dar acum am fost afara si la plecare m-a imbratisat un prieten si m-a lovit din greseala si acum iar imi curge putin...De scos nu l-am scos.Problema e ca am mai avut odata dat de un prieten in parc si ala na avut nimic nu mi-a curs sange nu nimic doar ca era putin stramb si am zis sa-mi fac la salon.si uite ce patesc.
Pai mergi la doctor.sau mai bine zis la urgente.stai linistita ca nu o sa te omoare doctorii aia de acolo. ei incearca sa te faca bine.
bafta
Cu mai mult decat: nu aici trebuia sa spui asta prima data ci la un doctor
poti suna si la 112 daca vezi ca nu se opreste in curand(20-30 min)
Deci...Eu ma ocup cu asa ceva. Niciodata cand am facut un pierce in buric nu am patit asa ceva. Domnul/Doamna care ti-a facut pierce`ul ti-a dat ceva crema sa te dai in fiecare zi? Ma refer o crema gen Betadine ca sa iti vindece. Am vazut ca ai zis ca l`ai bagat in apa sa il speli. L`ai dat jos? E posibil din din cauza aia daca l`ai dat jos sa iti curga sange pentru ca acolo e o zona foarte sensibila si trebuie sa ai mare grija cum umbli cu cercelul si o treaba foarte importanta: NU e indicat sa-l dai jos decat dupa ce ti s`a vindecat locul. Inca o chestie din cauza careia ar putea sa-ti curga sange ar fi sa-l fi agatat undeva. Cand ti-ai dat jos bluza, sau ai dat cu mana, etc. Pot fi multe raspunsuri la intrebarea asta. Ar fi okey sa te duci la medic sa vezi exact cauza. Sper sa te-am ajutat .
Deci nu pot sa inteleg cum ti l-a facut daca tot iti mai curge sange. E ceva foarte anormal. Niciodata nu am patit. Nu stiu ce spary`uri sunt alea. Daca vezi ca iti mai curge eu zic sa te dai cu betadine (e o crema care inchide rana si o cicatrizeaza). Acum ramane la alegrea ta. Sper sa nu mai ai probleme :*.