In jur de 100 ron, daca vrei sa fie si bun. doar sa nu iei unul cu aer cald! am patit-o, am mai dat si 150 ron pe el. cauta pe youtube videoclipuri cu tipe care isi incretesc parul sa vezi ce si cum.
Al meu a costat numai 100 Lei si cele mai performante ajung la pretul de 200 Lei...
Am vazut intr-un supermarket ca cel mai ieftin este 18 lei. Dar gassesti si cu 20-50 lei daca vrei ceva mai bun.
25-30 de lei? dar sa nu te astepti la calitate absoluta.mai bine pui inca 30 si iti iei unul bunicel.
Ti-as sugera sa-ti cumperi o placa.
Cu placa poti sa faci si bucle, si poti sa-l si intinzi. Acum ramane la alegerea ta.
Depinde si de marca placii/ondulatorului.
Mai bine iti iei o placa/un ondulator buna/bun, decat sa-ti cumperi 10 rele :*
Eu mi-am luat anul trecut unul din careffour pe care am dat 21 de lei si sunt foarte multumita de el
Ondulatoarele nu trebuie sa fie chiar atat de scumpe. Pentru ce? Oricum o sa functioneze deoarece toate au metal iar metalul e conducator de caldura deci o sa se incalzeasca si o sa mearga sa faci bucle. Logic, nu?
Buna.eu sunt din targu mures si chiar azi am vazut un ondulator la 7 lei...nu stiu cat e de bun da presupun ca ori e la 200 lei ori la 7 lei pentru ca sunt la fel.parerea mea