Buna! Sincer iti spun,daca il pui direct pe parul tau brunet, nu se vor vedea decat cateva reflexe. Eu am o suvita chiar in fata, albastra, si sunt tot bruneta. Dar eu mi -am decolorat suvita inainte sa dau cu albastru de metil deoarece pe parul nedecolorat nu se vedea aproape deloc...
Te sfatuiesc sa te decolorezi si abia apoi sa aplici albastrul de metil.Culoarea dureaza de la cateva zile la cateva saptamani, in functie de cat de des te speli pe cap.Cu fiecare spalare,culoarea va pierde din intensitate. Apropo, dupa cateva spalari, culoarea va tinde spre verde, si abia apoi va revenii la blond(asta in cazul in care te decolorezi ).
Ca sa iti faci doar o suvita, prinde-ti restul parului, si vopseste-ti doar partea respectiva.Asteapta apoi pana se usuca si abia apoi desprinde restul parului. Sper ca ti-am fost de folos iar daca mai ai si alte intrebari, nu ezita sa apelezi la mine
Pai poti sa-l aplici cu vata ...iei suvita si il aplici cu vata (bagi vata in albastrul de metil), apoi lasi suvita libera si stai la soare sa se usuce. Nu se ia de la prima spalare, la a-2a sau a 3-a spalare se ia de tot. Sper ca te-am ajutat :*
Păi se ia cam la 4-5-6 spălări. Îl poţi aplica cu o bucăţică de vată.Îţi pui niste mânuşi.iei şuviţa. îmbibi vata in albastru de metil şi apoi aplici.
Mie una mi-a tinut cam 2 saptamani, dar nu prea s-a vazut pentru ca am parul inchis la culoare. Cel mai bine ti-l faci pe suvite blonde se vede demential. A si vezi ca o sa se vada un verzui, ceva in genuL ala.
Ca sa faci doar o suvita ia o bucata de staniol sau pur si simplu 2 pungi.Pe una o folosesti pentru mana, sa nu ramai patata, si alta o pui sub suvita. Adica: iei suvita in mana, asezi punga sub ea, torni albastru de metil in palma si cu mana libera "ungi" suvita cu lichid.O lasi putin si dupa aia clatesti cu apa doar suvita vopsita la robinet. Daca e la spate, iei un tampon de vata si speli suvita cu el. Si in legatura cu prima intrebare, cred ca dureaza vreo 2-3 spalari.Succes:*
Buna! albastrul de metil pe parul brunet s-ar putea sa dureze foarte putin sau deloc. cel mai bine iti decolorezi suvita de par pe care vrei sa aplici albastru de metil. oricum ar fi pentru aplicare pune putin albastru de metil intr-o cana iar cu ajutorul unei dischete demachiante (sau perie din aia pentru aplicat vopseaua- nu imi vine acum numele ei!) umezite in albastru de metil mozolesti suvita. poti sa mai folosesti si betisor de ureche la radacina pentru a nu te murdari pe pielea capului. dupa ce ai terminat usuci suvita cu feohnul si o lasi asa. ai grija insa ca la transpiratie o sa iti curga.si daca ai manusi de plastic foloseste-le. daca murdaresti in baie poti sterge cu putin clor sau orice produs de sters faianta. sper ca te-am ajutat!
Am incercat si eu celebrele suvite albastre. Eu am parul blond iar suvitele mele au rezistat pana... mi-am vopsit parul, aprox 2 luni. Tin sa mentionez ca dupa cateva spalari se vedeau verzui dar la tine nu cred ca o sa se intample asta. Aplicarea o poti face folosind o periuta pentru dinti pe care nu o mai folosesti sau o perie speciala pentru aplicat vopseaua de par daca ai asa ceva. Pui albastrul de metil intr-un castronel, imbibi periuta, alegi suvita pe care-o vrei si aplici. Ai grija la radacina parului! Pentru siguranta incepe colorarea cam cu 1-2 cm mai jos de radacina ca sa previi eventual surplus apoi faci si radacina. Bafta!
Buna! Si eu mi-am facut suvite azi cu albastru de metil dar eu am parul brunet o nuanta mai inchisa trebuie sa dai mai mult sa se vada dar eu am suvita in fata eu o vad verde o prietena o vede albastra.Dar ea este verde