anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cam cate flotari ar trebui sa fac zilnic pentru a-mi reconditiona pectoralii, deltoizii si bicepsii in mai putin de o luna? (pana plec la mare big grin )

52 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Incepe treptat, pentru ca nu o sa reusesti sa faci prea multe odata.
incepe cu 10 pe zi, apoi adauga inca 5...ca sa nu faci febra musculara ia o lingurita de miere dupa ce le faci!

bafta!
incearca si niste abdomene!

| dulshe a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa incepi cu incetul, adica faci in prima zi 10 a doua zi faci 12, dupa 14 sau cat stii tu ca rezisti, si asa in continu pentru ca daca o ei incet incet o sa-ti fie mult mai usor pentru ca daca incepi cu 20 deodata o sa faci o febra pfff

| Alex_9605 a răspuns:

Cam tarziu te-ai hotarat sa iti lucrezi corpul.intr-o luna nu faci cine stie ce. te-oi pomeni ca vrei sa mergi la mare cu un corp bine lucrat (intr-o luna) si sa agati ceva pitipoancesmug.eu iti urez bafta. a si cu flotarile ar fi bine sa incepi chiar de acum cu o serie de 100 pauza 5 min apoi inca 3 seriihappy

Alte răspunsuri
| moonY a răspuns:

amana pentru anul viitor plecarea

| Onutzu a răspuns:

Daca vrei pectorali mari baga-ti silicoane. laughing Si scapi de febra musculara. laughing

| tradaro a răspuns:

De 3 ori pe zi cate 3 flotari. Plecarea este in mai putin de o luna, atunci sa zicem ca mai ai 20 de zile pana pleci. Deci, 3x3=9; 9 flotari pe zi x 2o de zile = 180. Asa ca trebuie sa faci neaparat 180 de flotari. Te uiti in oglinda dupa reconditionarea pectoralilor, deltoizilor si bicepsilor, te admiri si pleci la mare. Spor la exercitiile de flotari si petrecere frumoasa.

| Wtf9000 a răspuns:

In mai putin de-o luna? laughing vreo 250 - 300 cam asa. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Începe progresiv de la 15-20 de flotări pe zi (o să apară și febra musculară dar dacă faci puțin câte puțin zilnic, mușchii se vor tonifia mult mai repede și febra dispare în 2-4 zile).
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa inteleg ca tu vrei sa ingrasi porcul de craciunlaughingNu ai sa reusesti mare lucru in mai putin de o luna. Dar, incearca...cine stiehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu amana plecarea, amana flotarile!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi se pare de-a dreptul hilar faptul ca omul a primit mai multe sfaturi serioase cu privire la flotari din partea fetelor/femeilor big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Astea sunt animale de casa? pecto.cum le spui tu? si fac flotari? da cum le-ai dresat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce?! 250-300 pe zi? eu fac asta in 2 antrenamente am eu 14 ani dar fac sport de performanta de 7 ani asa ca.stiu despre ce e vorba happy si sa iti dezvolti pectorali si abdomenul fa ambomene dar nu stiu cum sa iti explic cum sa le faci trebuie sa tii palmele la ceafa ca la cele normale dar fara sa atingi capul... e destul de complicat in cuvinte.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum fac muschi sa arate bine ce trebuie sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

500 in 3 reprize

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca serii de 30 de flotari eventual 50 sa fie mai frumos cam 3-4 serii asa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fac 400 flotari zilnic pe serii bineinteles dar am un piept sa moara lumea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru piept cel mai bun dintre toate este INOTUL ...eu fac inot de performanta, ma rog de vreo 10 ani, dar am un piept de pocnesc hainele pe mine happy...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vrei sa ai un piept frumos, cel mai bun este INOTUL cu sigurantza ...eu fac inot de performantza, ma rog de vreo 10 ani, dar am un piept de pocnesc hainele pe mine happy. Incearca macar cate 100 de flotari zilnic, succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fa si tu de la 3 serii se 15 panba la 3 sde 40-50. eu asa fac si merge

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dimineata 50 la pranz 59 dupa masa 50 si seara 60

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ceau.Eu am inceput cu norma de la scoala care o fost de 23 de flotari...intr-o sa saptamna am ajuns sa fac pe zi in jur de 3 seri de 40... iar dupa o luna fac 4 seri de 40 zeci si inca 4 seri in pumni cu picioarele ridicate pentru. piept

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Măcar 150 de 2x pe săpentru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Măcar 150 de 2x pe săpentru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eventual baga si niste proteine
si du-te la un instructor profesionist si spune-i ce vrei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca esti putin plinut. nu ai nici o sansa sa iti reconditionezi fizicu intr-o luna de zile.de ce? pentru ca mai inti trebuie sa slabesti apoi sa faci definire. inceraca sa faci 5 seri a cate 10 15 repetari luni mercuri vineri. pauza de marti si joi e pentru ati relaxa muschi. ei cresc si cand te odihnesti dupa un exercitiu intens spor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se stie ca pectorali cei ma dezvoltati se gasesc la pasarihee heedeci cea ma buna idee ar fi sa iti iei o pereke d aripi si sa incepi sa zbori.lasa flotarile nu sunt o solutie pectorali au nevoie d cel putin 4 zile pentru refacere.succes oricum

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ew fac 150 in fiecare zi de 6 luni si nimic in plus laughing adica am 14 ani 50 kg 1. 65; Bucuresti...de toate felurile de muschitongue Boxtongue Cum fac sa mai cresc in inaltime?

| xxx8 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai rabdare ca o sa mai cresti mult si bine eu iti garantez ca o sa ajungi la 1.80 ...eu la 14 ani am avut 1.57 si acum la 17 ani am 1.73

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intr-o luna de zile de abdomene mi-a aparut al 4 lea set de muschi-8-"patratele" deci poti oricewinkingincearca 150 pe zi +100 de flotari si tongueutere-Patratele pe abdomen-Masa musculara crescuta cu 20%