Incepe treptat, pentru ca nu o sa reusesti sa faci prea multe odata.
incepe cu 10 pe zi, apoi adauga inca 5...ca sa nu faci febra musculara ia o lingurita de miere dupa ce le faci!
bafta!
incearca si niste abdomene!
Eu cred ca trebuie sa incepi cu incetul, adica faci in prima zi 10 a doua zi faci 12, dupa 14 sau cat stii tu ca rezisti, si asa in continu pentru ca daca o ei incet incet o sa-ti fie mult mai usor pentru ca daca incepi cu 20 deodata o sa faci o febra pfff
Cam tarziu te-ai hotarat sa iti lucrezi corpul.intr-o luna nu faci cine stie ce. te-oi pomeni ca vrei sa mergi la mare cu un corp bine lucrat (intr-o luna) si sa agati ceva pitipoance.eu iti urez bafta. a si cu flotarile ar fi bine sa incepi chiar de acum cu o serie de 100 pauza 5 min apoi inca 3 serii
De 3 ori pe zi cate 3 flotari. Plecarea este in mai putin de o luna, atunci sa zicem ca mai ai 20 de zile pana pleci. Deci, 3x3=9; 9 flotari pe zi x 2o de zile = 180. Asa ca trebuie sa faci neaparat 180 de flotari. Te uiti in oglinda dupa reconditionarea pectoralilor, deltoizilor si bicepsilor, te admiri si pleci la mare. Spor la exercitiile de flotari si petrecere frumoasa.
Ce?! 250-300 pe zi? eu fac asta in 2 antrenamente am eu 14 ani dar fac sport de performanta de 7 ani asa ca.stiu despre ce e vorba si sa iti dezvolti pectorali si abdomenul fa ambomene dar nu stiu cum sa iti explic cum sa le faci trebuie sa tii palmele la ceafa ca la cele normale dar fara sa atingi capul... e destul de complicat in cuvinte.
Daca esti putin plinut. nu ai nici o sansa sa iti reconditionezi fizicu intr-o luna de zile.de ce? pentru ca mai inti trebuie sa slabesti apoi sa faci definire. inceraca sa faci 5 seri a cate 10 15 repetari luni mercuri vineri. pauza de marti si joi e pentru ati relaxa muschi. ei cresc si cand te odihnesti dupa un exercitiu intens spor!
Ew fac 150 in fiecare zi de 6 luni si nimic in plus adica am 14 ani 50 kg 1. 65; Bucuresti...de toate felurile de muschi Box Cum fac sa mai cresc in inaltime?
Ai rabdare ca o sa mai cresti mult si bine eu iti garantez ca o sa ajungi la 1.80 ...eu la 14 ani am avut 1.57 si acum la 17 ani am 1.73
kalakkas întreabă: