Buna!
La inaltimea ta trebuie sa ai cam 60 kg dar daca tu consideti ca vrei sa mai slabesti pana la 55 este ok.
Ai greutatea ideală! la înălţimea ta conform standardelor este 59-62.La mulţi ani!
La o inaltime de 1.72 ideala este greutatea de 62 de kilograme.
Esti foarte binela 59. daca mai slabesti 4 vei fi subponderala.
Poţi să ai şi 61-62 de kg şi tot vei avea o greutate sănătoasă pentru înălţimea ta,deci eu zic că în loc să slăbeşti,începe să practici un sport care îţi va tonifia muşchii şi te va face să te simţi mai bine în pielea ta.
Poţi face jogging,înot,sau fă nişte exerciţii mai simple la tine acasă. Ştiu că noi,ca fete,avem impresia că nu suntem niciodată destul de slabe, dar ai grijă să nu cazi într-o boală cum ar fi anorexia.
Şi chiar dacă te vei decide să slăbeşti, fă-o într-un mod sănătos, făcând mişcare şi mâncând sănătos. Dacă nu vei mai mănca corpul tău va intra într-o stare de "supravieţuire", va încetini metabolismul şi pe termen lung vei ajunge la aceeaşi greutate de la care ai plecat.
Nu stiu cum sa-ti explic, dar daca ai 1.72 este ideala greutatea de 62 kg...adica din inaltime scazi 10 si aflii greutatea ideala inaltimii tale.De exemplu eu am 1.64 si ar trebui sa am 54 kg(bine acum am 52 ) Asa se calculeaza...tu de ce vrei sa slabesti? Nu esti destul de slaba?(calculul asta e valabil doar la femei)
Parintii tai sunt atletici? Sau macar unul din ei? Daca nu, atunci nu cred ca tu poti fi vreo slabanoaga asa cum vrei tu...am vazut multe persoane...
E perfect atat cat ai. Nu ai nevoie sa mai slabesti, stai linistita. Daca vrei sa te mentii incearca sa nu mai mananci prajeli si sa faci sport, asa iti tonifiezi si corpul
La tine e diferenta de 11, la ea e de 13, ea e mai bine.
OMG! Mama are 45 de ani si are 60 de kile!
Eu am 13 ani si am 37 de kile!
Ma gandesc ca la 16 ani, ca fata ar trebui sa ai vreo 40 daca esti genu' ala de fata draguta, care invata bine, iar daca esti genu' ala de fata sexoasa care nu nici desteapta nici proasta cu forme si cu multi iubiti, apetisanta ar trebui sa ai vreo 50 de kile!
Buna! Daca vrei sa ajungi la 55 incepe sa mananci sanatos si sa transpiri mult
Normal trebuie sa ai 60 si ceva
Pai daca ai 1.72 din cele 72 se scade 10 si trebuie sa ai 62 mie asa mi-a spus doctora de familie
Acum depinde cat de mult vrei sa mananci de sarbatori! 59 este greutatea ideala!
Cosmina_1622 întreabă:
anonim_4396 întreabă: