anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cam cate ore tin parfumurile de la avon-SIMPLE ELEMENTs? si pe care il preferati?

http://www.avon-shop.ro/......44_045.jpg

Răspuns Câştigător
| Diva a răspuns:

Nu le-am folosit deloc.In general stiu ca produsele de la avon miros cam la fel si persista cam 3 ore.Totusi eu l-as alege pe cel albastru(mi se pare ca miroase cel mai bine acum depinde si de gusturi)daca le incerci te rog sa-mi spui si mie cum sunt.Bafta

4 răspunsuri:
| kuk a răspuns:

Sal! cred ca raspunsul corect este ca tin cca. 12 h, dupa care nu mai au efect.Preferatul meu este " TOMORROW".

| Diva a răspuns:

Nu le-am incercat. Stiu ca parfumurile avon miros toate cam la fel si persista cam 3 ore. Daca ar trebui sa cumpar unul acum l-as alege pe cel albastru mi se pare cel mai interesant si fresh.(acum depinde si de gusturi)Daca le incerci te rog sa-mi spui si mie cum sunt si daca isi merita banii.Succes

| sasha a răspuns:

Nu sunt bune nu persista mai deloc si inca ceva pretul le da de gol asta este indiciul meu desi nu folosesc happytipul acesta de parfurmuri

| lilboutique a răspuns:

Sa stii ca mirosul este destul de persistent, eu am 3 parfumuri de la ei:d Christian Lacroix Rouge, Brazilian Beat si Little Black Dresshappy