Dacă ai fi rockeriță nu ți-ai pune probleme de genul.
Asta e atitudine wannabe, la urma urmei te îmbraci cum te simți bine nu e nevoie să iei parte la un curent decât dacă vrei să pari lipsită de originalitate.
Îmbracă-te fata mea cum îți place și cum îți vine bine, nu cum vezi pe vedeta Xulescu sau pe mai știu eu cine.
Si asta e ideea ca nu vreau sa copiez pe nimeni dar la blugii rosii eu nu gasesc nimic mai potrivit decat niste botine sau bocanci cu accente rock si aleluia uite ca pot sa imi arunc si un tricou alb pe mine ( ca na domne 'se cere la scoala ) si niste accesorii pe care oricum le ador.
Si nu ma consider eu nu stiu ce rockeritza inraita, am fost cand eram mai mica, atunci numai negru era pe mine, nu imi trebuie.
Si ma imbrac cum ma simt eu cel mai bine si in stilul acesta ma simt eu cel mai bine.
Mă enervează când cineva face din rock un stil de îmbrăcăminte sincer și zice că evolouează de la o fază la alta.
Și oricum după ce ai scris aici văd că aveai deja răspunsul al întrebare...
Si care era raspunsul la intrebare ?
Si nu fac eu din rock un stil de imbracat, au facut altii. Brit rock, glam-rock si ce naiba mai era. Acum nu sari pe mine ca nu am dat cu parul.
„la blugii rosii eu nu gasesc nimic mai potrivit decat niste botine sau bocanci cu accente rock si aleluia uite ca pot sa imi arunc si un tricou alb pe mine "-Ăsta era răspunsul.
Și e trist că cineva a făcut din rock un stil de îmbrăcăminte dar și mai trist e că și alți îl consider tot doar atât...un stil de îmbrăcăminte.
Dra de curiozitate, care-s formațiile tale favorite?
Da, dar ce stiu eu e prea putin despre stil, vreau mai mult.
Eh, the used, linkin parca, vunk etc , ale tale ?
Mdea, Megadeth, Systsem of a Down, Nirvana, Metallica, Truda, Trooper, Crago, COB, Dimmu Borgir, Slayer, Scars on Broadway, Black Sabbath, GNR, Eluveitie, Korpiklaani, Manowar, Motorhead, Judas Priest, Queen, Scorpions, Sex Pistols, The Misfits, The Ramones etc.
Deschide usa crestine ca de nu bag furca'n tine ) vreau sa beau sa ma simt bine, grav mor aici de ras!
De ce ai vrea in primul rand sa ai tinuta aceea? Daca iti place glam-ul nu e nevoie sa demonstrezi si prin vestimentatie, ca imi cam pute a wannabearism; te imbraci cum vrei, ca doar felul de a te imbraca nu te face mai putin sau mai mult ascultatoare de glam-rock...si apropo, glam-rock-ul e o panarama de hipsterite hipiote.Am zis!
Imi place stilul glam dar si rock intr'o egala masura deci prefer un echilibru.
violetaaaa11 întreabă:
Căpșunica171 întreabă: