anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cam in cat timp cresc la loc genele arse? Le-am ars din greseala cu bricheta

15 răspunsuri:
| MissCamelia a răspuns:

Greu. da-te cu ulei de ricin, cresc mai repede

| monyk a răspuns:

Buna, vor creste inapoi, dar mai greu decat celelalte fire de par, cam vreo 4-5 saptamani ca si unui prieten i s-au ars genele si cam atat i-a luat pana i-au crescut la loc.

| Haydee a răspuns:

Cum ai reusit sa le arzi?

| yuli10 a răspuns:

Orice fumator a patit asta macar o data; e atat de enervant...

| girlxx21 a răspuns:

laughing am patit-o si eu la fel acum 3 luni si mi-am ars atunci si o suvita de par. Mi-am cumparat ulei de ricin...am luat pensula de la rimel si am spalat-o bine si mi-am aplicat pe gene cam intr-o luna nu ti se mai vad genele arse. mie mi-au revenit asa cum erau ele

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu stiu ca nu prea mai cresc. O prietena si le-a ars si nu i-au mai crescut. au ramas dese dar scurte, la jumatate.

| rebeca a răspuns:

Depinde de persoane.Am o prietena care a patit acelasi lucru dar nu au mai crescut... Uleiul de ricin ajuta in astfel de situatii insa ai foarte mare grija sa nu iti intre in ochi.

| dianka_4861 a răspuns:

Cresc... da ate cu ulei de ricin ...gasesti la farmacie sau la plafar ii 3 lei sticluta

| eek a răspuns:

Curioasa intamplare. ce cauta bricheta la ochii tai nu stiuhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum ai reusit?hee heehee hee

| titi_1218 a răspuns:

Eu stiu ca numai cresc... o prietena de-a mea si lea taiat cind era mica si nau mai crescut...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ulei de racin si au crescut la loc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei. mi-am pus gene false, apai nu stiu c cosmeticiana lu peste e aia, ca a zis ca sa le dau jos cu crema si le-am dat si mi-a cayut cu tot cu a mele.mai cresc oare?crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-am pus si eu gene false si mi-am dat jos la un ochi cu ulei demachiant si ulei de ricin,... si m-am dus la cosmeticiana sa mi le dea ea jos, si acum la un ochi imi sunt mai rare, dar stiu ca uleiul de ricin e fff bun si imi va face bine...

| FărăCapsLock a răspuns:

Dacă ardeam o bucată de hârtie, se pune laughing?