Sistemul tau imunitar este scazut, iar acneele in ultimul timp sunt tot mai fregvente, am avut cazuri si la oameni adulti care nu au mai avut cosuri din adolescenta, ti-as recomanda niste MultiVita (in general multivitamine, nu neaparat acest produs), Ginseng si Magneziu, de asemenea trebuie sa faci si un consult la un doctor de specialitate in domeniu, care te va intreba ce alimentatie ai si ce interval de timp trece de la o masa la alta. Sanatate si O Zi Buna iti doresc!
Aceeasi problema o am si eu, doar ca am cosuri care nu au trecut de 1 an de zile.
M-am intrebat mereu care este cauza pana cand am realizat singura ca organismul meu nu poate lupta cu orice boala, chiar si cu acneea.
Lipsesc vitamine, lipsesc mineralele si chiar daca ma alimentez corect, corpul nu poate asimila ce-i dau. Probabil ca problema e in alta parte, trebuie facute analize complete.
M-am regasit in ceea ce ai scris tu, pielea mea se regenereaza foarte greu si foarte tarziu.
Nu stiu ce sfat sa-ti dau pentru acel cos, am si eu cateva asa si chiar nu stiu cum le-as mai putea trata.
Si eu sunt asa, cand imi storc cosurile ramane rana timp de 3-4 zile.noroc ca am cosuri numai pe frunte si am breton!