Logic seara, caci esti transpirat(a), mai ales ca e vara, ma rog tot praful se depune pe tine, pe par in decursul zilei.
Seara deoarece dupa ce iti usuci parul poti iesi afara si sa alergi sau sa faci alte activitati sportive iar atunci transpiri.
Bună!
Sunt de părere că cel mai bine ar fi să te speli pe cap seara deoarece atunci vii acasă transpirat/ă iar în decursul zilei acumulezi mulţi microbi şi praf.
De asemenea, seara nu vei avea niciodată probleme cu privire la criza de timp, de exemplu să trebuiască să te usuci repede ca să pleci undeva.
Părul trebuie lăsat să se usuce natural, nu folosi uscătorul şi nu te culca cu el ud.
Pa-pa.
Cel mai bine este sa faci baie pe cap seara deoarece daca iesi ziua afara dupa ce te-ai spalat pe cap poti avea dureri de cap ca nu te-ai uscat prea bine sau altele.
Nu are importanta. doar sa fii sigur ca te-ai uscat de tot inainte sa iesi din casa si daca dormi cu parul ud s-ar putea sa te trezesti cu el stand ciudat.
Seara pentru ca peste noapte ti se inchid porii capilari si pentru ca ti se aseaza parul si a2a zi e mai ok. bafta!
Seara ca cu transpiratia si prafu si 2 dimineata mai esi afara si porii find deschisi racesti si faci sinuzita, iar asta daca ai facuta de cateva ori o ao in fiecare an asa e si matusime sau doamne fereste mori si eu am avut dar doar odata.Am avut niste dureri de cap de parca iti vinea sa te dai de toti pertiisi oboseala iar cand te trezeai din somn te durea mai tare capu funda plizz sa am si eu macar 2
L_7749 întreabă: