| stefanyparis a întrebat:

Cand este bine sa fac sport? dimineata sau seara. dati-mi motive. funda **

8 răspunsuri:
| babylove a răspuns:

Dimineata se ard cele mai multe calori.Se spune ca e mai bine sa facem sport dimineata decat dupa-amiaza sau seara. Conform parerii generale, o doza de exercitii la micul dejun iti pune in functiune corpul si iti da energie cat pentru o zi de munca.

| positivity a răspuns:

Este bine să faci sport și dimineața și seara.

| YONTU a răspuns:

Salut!
"Cine se scoala de dimineata, ajunge departe! "
Eu fac dimineata, cateva ture de cartier!

| Nicullet a răspuns:

Este bine sa faci sport si dimineata si seara pentru a fi in forma, uite cum trebuie sa procetezi:
-dimineata, nu pe la o ora tarzie, de preferat 9 sau 10, te trezesti si bei o cana de lapte pentru energie sau capucino, dar fara cafea fiindca am auzit ca, daca incepi ziua cu cafea pentru un timp o sa ai putin energie dar dupa aia chia daca nu faci nimic epuizant o sa fi extenuata, asa iti recomand laptele sau capucino, dupa ce le-ai baut, in casa sau afara trebuie sa iti faci incalzirea, cum facea-i la sport in clasele gimnaziale ca sa nu obosesti prea tare, dupa incalzire trebuie sa alergi de la o distanta mica in crestere, trebuie sa alergi putin si apoi cat mai mult dupa cat poti, cam 2 ore si ceva 2ore jumate si seara este bine, dar seara mai putin si sa nu bei lichide care dupa aia sa te faca sa nu mai dormi, seara iti recomand sa faci niste exercitii mai accentuate, adica sa faci toata seria pana obosesti. Sper ca ti-am fosta de ajutor.Bafta! Fundahappy

| RyoRay a răspuns:

Sportul se face si dimineata si seara. Dimineata, oasele tale si muschi sunt... intr-un fel neflexibili.Si este recmandat chiar de doctori sa faci sport dimineata, pentru a fi sanatos.Seara, sportul mai este bun si pentru a avea un somn odihnitor. FUNDA?

| szzbun a răspuns:

Se spune ca e mai bine sa facem sport dimineata decat dupa-amiaza sau seara. Conform parerii generale, o doza de exercitii la micul dejun iti pune in functiune corpul si iti da energie cat pentru o zi de munca. Pe de alta parte, salile de sport sunt ticsite seara.
Antrenorii de fitness recomanda antrenamentele matinale pe motiv pe ca, dupa somnul de peste noapte, coloana vertebrala este intr-o forma mai buna si preia mai usor socul fizic al alergarilor sau sariturilor.

| info9993 a răspuns:

Dimineata sau seara decizi tu, doar ca dupa ce te trezesti nu alerga imediat, destule motive le gasesti aici: http://www.infopages.md/6-motive-pentru-incepe-sa-alergi/

| Sarti a răspuns:

Sportul e bun in general oricand dar in general seara sa arzi caloriile acumulate in plus pe timpul zilei.Banuiesc ca pentru silueta nu?