| Iulya9 a întrebat:

Cand imi fac o coada impletita de-a lungul impletiturii imi sar fire afara si arata insestetic, zici ca sunt niste țepi. Cum sa le potolesc sa nu imi mai stea asa si sa imi arate ordonat? Nu sunt tunsa in scari. Sunt tunsă drept și tot imi sar multe fire de-a lungul întregii impletituri.

5 răspunsuri:
| Andreigrigore2k10 a răspuns:

Eu zic să te, tunzi scurt!, poate după ceva timp îți va crește mai bine, dacă te tunzi arată-mi rezultatul!

| Mopmop a răspuns:

Impleteste parul si aplica un gel de par. Posibil sa mearga.

| alina2k18 a răspuns:

Fixativ din ala mai light nu mega strong, ori pulverizezi pe palma si dai pe impletitura ori direct.

| MaryMaria333 a răspuns:

Las că nu se uită nimeni cu lupa! Stai linistită, e ceva normal mai ales daca ai părul lung. Poate de unde e si despicat. In orice caz nu are cum sa fie toate firele la acelasi nivel ca nu sunt toate de aceeași lungime. E par natural nu perucă. Doar nu crezi ca o sa te tunzi periuță doar ca să fie toate la fel. Ar fi păcat )))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt vârfuri despicate. Recomand o metodă care sper eu s-o înțelegi și să te descurci să o duci la capăt cu plăcere. Ia o șuviță (nici prea groasă), răsucește-o toată (până la vârful ei) și taie firele ce ies la iveală de-a lungul șuviței răsucite... astfel îmi mai tai eu vârfurile păstrând aceeași formă.