| xXx_6498 a întrebat:

Cand imi indrept parul cu placa, trebuie neaparat sa ma spal pe cap inainte? sau pot sa folosesc placa oricand?, se arde mai repede sau ce, ca am vazut pe net ca uni se spala pe cap inainte sa foloseasca placa.

8 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Pai parul ar cam trebui sa fie curat inainte sa-l indrepti. si cand zic curat ma refer si spalat si fara produse gen fixativ, spuma...

| Maya. a răspuns:

Nu.Nu trebuie neaparat sa te speli pe cap.In schimb ar fi indicat sa folosesti o solutie pentru protectia parului.PLaca il va afecta in timp datorita temperaturii ridicate.

Succes!

| Contrast a răspuns:

Mi se pare normal sa fie parul foarte curat cand folosesti placa de indreptat parul, dar daca ici colo mai ai nevoie de cate un mic retus e ok sa o refolosesti fara sa te speli din nou pe cap.

| JustMeBăi a răspuns:

Chiar n'ati auzit de protectie?!

| xGyAx a răspuns:

Daca nu te speli inainte sa te dai cu placa este posibil sa ti se arda parul si cam doare, dar daca te speli inainte, te usti cu feonul(uscatorul) atunci e O. K.winking

| knnight a răspuns:

Pai tu la cat timp te speli pe cap? eu unu o fac in fiecare zi...sau cel putin la 2 zile, asa e sanatos! Placa se poate folosi oricand...

| anuk a răspuns:

Cred ca se arde mai repede sincer nu stiu
insa iti recomand sa te speli pe cap inainte pantru ca eu am mers la un cuafor sa imi indrept parul odata si mi-a spus ca trebuia sa ma spal pe cap inainte si m-a spalat acolo
deci DA trebuie

P. S lasa-ti parul putin umed, nu-l usca complet inainte sa-l indrepti
succes big grin ***

| frape22 a răspuns:

Poi daca ai parul murdar, cand il faci cu placa se vede foarte urat, de aia unii isi spala capul inainte.Eu ma folosesc de multe ori de placa si de aia ma spal pe cap mai des, ca de la ea se si murdareste repede dar si arde parul:l