| Victoria18 a întrebat:

Cand va apare o problema pe ten, obisnuiti sa acoperiti, sau sunteti foarte extrovertiți si preferati sa o lasati la vedere?

7 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna,

Depinde.
De obicei nu, cand ma duc la magazin, piata, ies cu prieteni, merg in vizita, etc.
Daca in schimb locul in care ma indrept este jobul, atunci da, acopar ( depinde si cat de evident este) pentru ca jobul o cere.

| r3r3r3r3r3r3 a răspuns:

Cu fond de ten arat ca un mort asa ca prefer sa stau asa caci n-am cine stie ce cosuri.

| Nevroza a răspuns:

Nu imi pasa. asa sunt, cui nu ii place sa nu se uite

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Eu ma iubesc asa cum sunt. Si nu am avut niciodata o problema majora cu tenul, doar ca uneori devine uleios si trebuie sa ma sterg cu servetelul umed.

| alexandruanghel a răspuns:

Dacă as avea o problema din nastere, sau o problema pe care nu o pot remedia niciodata, gen daca am suferit arsuri grave pe fata sau etc nu le-as ascunde de nici o culoare. Asa daca ai un cos ceva incerci sa il ascunzi cum poti si tu.

| roxyroy a răspuns:

Eu încerc pe cat posibil sa ascund dar in acelasi timp sa nu dăuneze sănătății mele

| Kate78 a răspuns:

De cele mai multe ori nu îmi acopăr cu machiaj imperfecțiunile tenului. Nu îmi pasă ce cred alții despre fața mea.