anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand va dati cu crema de protectie solara pentru fata va simtiti fata incarcata? Care incarca cel mai putin tenul? Nu suport senzatia deloc

6 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu, nu se simte tenul incarcat. Eu folosesc de la uriage si de la avene. Ambele imi plac dar trebuie sa aplic si o crema hidratanta inainte.

| WhiteLife a răspuns:

Nu o simt incarcata, folosesc creme de la Altruist si IsisPharma, fara iritanti. Cauta o crema (emulsie) mai usoara, si nu uita sa aplici o cantitate suficienta.

| Goddessss a răspuns:

Nu pune multă crema.
nu știu ce simți tu.
nu ti lua elmiplant, garnier si nivea, never
iti recomand ori ceva de la sephora ori ia ti din lidl, cien care pe lângă ca i vegana are si ingrediente ft ok
.
cele 3 de sus au factor rosu, adică porcarii în ele

| Katoky a răspuns:

Hello!
Îți recomand cele de La Roche-Posay (este variantă stick, după părerea mea facilitează aplicarea) cu spf+50, Vichy ( spray protector pentru față, e invizibil cu spf50), găsești multe variante de la brandurile astea și în foarte mare parte produsele sunt de calitate.

| existential a răspuns:

La roche posay Anthelios Fluide spf 50, Anthelios wet skin dermo pediatrics. Ambele sunt fluide, deci nu incarca asa rau.
Daca esti din fundeni big grin mergi la farmacia tei sa testezi, ca aia mai au mostre.

| Precup_Andrei_1990 a răspuns:

Recomand crema anti bronz meita