| CokoStar a întrebat:

Cand va machiati o faceti doar la ochi si la buze? Cat de des va dati cu fond de ten? Fondul de ten imbatraneste?

Răspuns Câştigător
| Denisa a răspuns:

Fondul de ten imbatraneste atata timp cat e unul de proasta calitate sau nu este aplicat corect(inainte de al aplica foloseste o crema de fata hidratanta). Aplicat corect este chiar recomandat pentru ca te protejeaza de aerul poluat, vant, ninsoare, etc. De obicei cand ma machiez ma machiez si la ochi si la buze. Nu folosesc la ochi decat tus si rimel sau doar rimel. Nu imi plac fardurile si nici creionul dermatograf. Buzele in schimb le accentuez in concordanta cu evenimentul. De obicei in club am ruj rosu pentru ca e in voga, la scoala un luciu sau un ruj de culoare ***. Fondul de ten in folosesc zi de zi cu exceptia zilelor in care nu ies din casa si nu ma duc la scoala (in vacante si weekend). Te pup:*

4 răspunsuri:
| Anddrea a răspuns:

Eu ma dau cu fond de ten doar cand am cosuri sau nu-mi place de mine laughing. Oricum in ultimul timp nu prea ma mai machiez. Lasa fata sa respire si machiaza`te doar cand te duci undeva mai important ca daca te machiezi tot timpul nimeni nu va observa schimbarea. Cat despre imbatranire nu cred daca te dai cu crema de fata inainte si nu-l folosesti mereu.

| AlexiaB a răspuns:

Eu ma dau cu fond de ten doar ca sa imi mai inchid tenul.
Dar nu am nimic pe fata...
si de machiat nu ma machiez doar ma dau cu rimel!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da imbatraneste daca il folosesti in cantitati mari si foarte des. sfat: atunic cand iti alegi fondul de ten amintesteti 2 reguli foarte importante: nu este recomndat sa il alegi in functie de nuanta pielii de pe mana ci in functie de pielia de pe gat sau maxilar. sper sa-ti fie de folos by3

| HeyScandura a răspuns:

Nu.Intai se aplica o crema hidratanta, apoi fondul de ten intr-o nuanta apropiata de culoare tenului, se fixeaza cu pudra cu o nuanta mai deschisa decat fondul de ten, apoi se aplica blush-ul, apoi pe pleoapa mobila a ochilor se aplica o culoare deschisa, apoi incepi sa aplici culoarea, umbrele si apoi cu pensula si cu cea mai inchisa culoare sau cu un creion desenezi o linie deasupra genelor...rimelul il aplici cu miscari in zig-zag.
Buzele poti sa le dai cu luciu de buze sau cu un ruj care sa nu iasa foarte mult in evidenta.App...creionul de buze trebuie sa fie aproape de nuanta buzelor pentru ca nu se mai poarta conturul acela inchis si rujul de buze deschis.
Fondul de ten daca stii sa il folosesti si te demachezi seara nu imbatraneste tenul.
Si inca ceva: trebuie sa te demachezi in fiecare seara chia daca nu te-ai machiat in ziua respectiva.
Sper ca ti-am fost de ajutor si imi cer scuze daca am repetat unele cuvintehappy
Pace!