Buna!
Cred ca poti incerca sa le ascunzi, sa le dai fratilor/surorilor (daca ai) sau sa le imparti cu catelul/pisica.(dar ar fi pacat, caci mama ta da banii pe ele degeaba)
Poti manca in locul lor mere, pepene, orice alt fruct sau legume, bea apa, ceaiuri neindulcite.Du mancarea cat mai departe de tine si evita sa intri in bucatarie sau sa deschizi frigiderul
Daca totusi, vrei sa mananci, poti manca dimineata.Astfel, pana seara, vei consuma caloriile.
Daca vrei sa slabesti ar fi cazul sa bei multa apa, sa faci abdomene, genoflexiuni, orice exercitii(gasesti pe net destule), alearga.
Bafta!
Pa, pa!
Te legi la ochi sau o ameninti cu cutitul ca daca m-ai cumpara asa ceva le vei taia pe toate ...nu ai cum sa te abti daca iti plac!
Poti vorbi cu mama ta si daca vrea ea, sa manance pe ascuns fara ca tu sa stii, sau. eu. faceam altfel dar nu stiu daca o sa-ti placa tie. Adica cand mama imi cumpara ceva dulce, eu puneam un pic de sare sau ce gaseam pein casa pe ele si cand gustam, iack! Nu-mi mai trebuia Dar ar trebui sa vorbesti cu mama ta sa te ajute, sa te sprijine si puteti cumpara ceva dulce de post, acelea nu ingrasa asa tare :*Numai bine
Gandeste-te la gandul tau. Daca chiar vrei sa slabesti te poti abtine. Foarte simplu: inlocuieste dulciurile si porcariile acelea cu fructe. Pe langa faptul ca sunt sanatoase, te ajuta si la slabit. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa mananci si mancare gatita. Poti manca si ardei gras, dar incearca sa tii regimul cu fructe
Pai, cand intra in casa cu asa ceva iesi din camera respectiva, sau inchidete in camera ta, iar cand vezi ca se apuca de gatit iesi la o plimbare luuuunnnngaaa. Ai mai putea sa vb cu ea sa ii explici ca vrei sa o lasi mai usor cu mancarea nesanatoasa si sa incerce sa mai eliminea si ea din tentatii.
Vorbește cu mama ta sa nu mai cumpere/facă acele "porcarii" pe toata perioada în care vrei tu sa slăbești.
Daca chiar ai pofta sa mănânci ceva care are efect opus a ceea ce vrei tu iți găsești în acel moment o ocupație sa poți uita de acea pofta...primele zile e mai greu, după nu va mai fi problema.
Gresit.sunt unii care se ingrasa de la un pahar de apa.sa stii ca daca tii dieta mai rau te ingrasi, mananca normal mai puti seara alearga mult.astfel stomacul o sa ti se micsoreze dar restul corpului prin ceaiuri verzi, dif minerale ex fizic te ingrasi daca mananci cu pofta si excesiv. poti da in diabet.
Cromul este un mineral pe care organismul il foloseste pentru functionarea normala, cum ar fi digestia mancarii. Cromul exista in multe produse alimentare naturale, cum ar fi drojdia de paine, carne, cartofi (mai ales daca sunt gatiti in coaja), branzeturi, melasa, condimente, paine integrala, cereale, fructe proaspete si vegetale.
Consumul de apa de robinet nededurizata aduce o cantitate de crom destul de mare si gatitul in cratiti de inox creste continutul de crom al mancarurillor.
Cromul ajuta la transferul glucozei din sange (zaharului din sange) in celule si pentru a fi folosit in procesele energetice pentru sintetizarea de grasime, carbohidrati si proteine.
Cromul incetineste pierderile de calciu, deci poate fi de ajutor in prevenirea pierderea de masa osoasa la femeile la menopauza.
Cu alte cuvinte transforma grasimea in energie si taie pofta de dulce regland nivelul de glucide in sange
Funda?