Electronic. pentru ca iti arata mai cu exactitate greutatea. ex: 67, 2
la cel mecanic trebuie sa aproximezi sutele de grame. si in general daca te cantaresti pe acelasi cantar, poti vedea mult mai usor evolutia decat sa te chiorasti la acel ac.
eu am un cantar electronic (de baie) de la Samsung (luat din carrefour) si vad ca este f bun si dupa 2, 5 ani. la unele cantare daca te urci pe ele iti arata o greutate, te dai jos si te urci iar, iti arata alta (diferenta de 100-200 grame). la asta nu mi s-a intamplat niciodata.
mai exista si alte cantare profesionale de la tanita si unele medicale si mai ieftine de la omron
Depinde...
Cel mecanic ramane mecanic(e mai bun)
insa daca iti trebuie pentru o firma ceva ia-ti electronic ca sa iesi in castig daca vrei sa afli cum se fura la cantarele electronice te invat eu...dar prin mesaj privat
Electronic daca nu costa prea multi bani, ala mecanic ii tot sare acu si e enervant sa il setezi.
Electronic deoarece doar te pui pe el si merge pe cand la cel mecanic trebuie sal muti sal schimbi
Eu spun cel mecanic deoarece la cel electronic de multe ori trebuie sa setezi intai inaltimea si varsta ceea ce mi se pare aiure deoarece mai trebuie doar sa te cantaresti si dureaza mult cu cel electronic parerea mea.
IonuţR1995 întreabă: