Pai eu am avut din acela care se scoate. Acesta e bun daca ai unul dintre dinti sau mai multi "destul de strambi" ca sa zic asa... urmand sa fie indreptati partial. Dar daca doresti o dantura perfecta: 1. ai dintii strambi- puneti intai aparat mobil si apoi fix; 2. ai mici imperfectiuni ale danturii-pune-ti "din prima" aparat fix.
Dar orice aparat dentar ti-ai pune stiu din propria experienta ca in prima saptamana vei vorbi mai greu si-ti ca lua cam o luna sa te obisnuiesti cu el. Daca-ti pui din acela care se scoate sa stii ca trebuie spalat cel putim o data pe zi cu periuta de dinti, si intre mese pus in apa in care se dizolva o pastila speciala(pentru ca nu poti manca cu el), din cate-mi amintesc parca se numea Corega.
Sper ca te-am ajutat si... cand il porti sa nu-ti pese de ceea ce zic cei din jur despre asta, gandeste-te ca este in favoarea ta, iar peste ani de zile le vei rade in fata cu zambetul tau superb! :d:d:d
Din cate stiu aparatul care este fixat este mai bun deoarece indreapta mai corect si intr-un timp mai scurt. parca eu zic sa iti ei fixat mai bine scapi repede de o problema parerea mea sper ca te-am ajutat
Iti spun eu ca stiu foarte bine. Aparatul fix nu e FOARTE recomandat pentru ca sub acele chestii care ti le pune se aduna mancare si alte resturi iar smaltul dintelui s-ar putea sa sa se streice. Aparatul mobil e bun dar trebuie sa il porti eu am si chiar e foarte bun. Eu una ti`l recomand pe cel mobil
Bafta!
Eu am purtat aparat mobil vreo 2 ani dar nu s-au indreptat decat foarte putin si a trebuit pana la urma sa imi pun aparat fix, pe care il port si acum si rezultatele sunt MULT mai bune. Acum depinde de tine.
Nu tu decizi ce aparat dentar iti trebuie, doctorul hotaraste. Aparatul dentar nu-i o fita, il porti in scop terapeutic.
Bună.
Numai medicul ortodont hotărăște ce este bun pentru tine, cât timp trebuie să-l porți, etc.
Pa, pa.
JamilaGizeh întreabă:
Lovely_9250 întreabă: