| SwEeTgIrL_1752 a întrebat:

Care ar fi cel mai bun parfum pentru un barbat?

11 răspunsuri:
| Chrysk2 a răspuns:

Armani blackcode,asta il folosesc eu, are un miros foarte placut happy
Depinde ce ii place celui la care il iei, altora le place altceva...

| Arcusor a răspuns:

Un farum barbatesc care inspira incredere, masculinitate, brutalitate dar ina celasi timp si seinsibilitate ar fi cel a lui devid backam( http://www.google.ro/......tp?/imgres ) sau daca nu ai bani ai putea sa ei un str8. Miroase si el destul de calumea.App sa nu combini transpiratia cu parfum emana nu miros insuportabil.Mai intai faci un dus micut si te dai pe gat de 2 ori.mai mult nu-ti trebuie! Bafta.

PS:Mai este ceva gen FullSpeed in revistele de la avon parca.mi-a arat varamea si mia adus o mosntra. Mirosul nu este gretos, nici tare adic aintepator e numai bun.

| dydy1 a răspuns:

Full speed de la avon.

| cosmin21 a răspuns:

Iti recomand diavolo de antonio banderas, miroase bine si se mentine mirosul cateva ore bune.

| Chrysk2 a răspuns:

Si sora mea ii reprezentat avon,dar nu iti recomand Full speed,de fapt nu iti recomand nici un parfum de la Avon,oriflame,totusi daca vrei sa iei ceva mai bun si ieftin ai putea lua de FM,au un miros apropiat de cel original + ca e mai ieftin, nu il poti compara cu unu original, dar merge.

| Foca a răspuns:

Buna. Sunt baiat si parfumul care il ador este unu de la Boss e minunat, si m-am mai dat si cu adidas parfum. Dar nu mereu.
Succes.
Ciaohappy

| antonio_5108 a răspuns:

Pai is mai multe de ex: diesel, lacoste pacco rabbane

| ladyinblack_5019 a răspuns:

1 million Paco Rabanne

| PuFuLeTe a răspuns:

Armanii, un parfumm bun de la adidas, Full speed, un parfum cu play boy, diavolo de antonio banderas si depinde de gustul celui caruia doresti sai faci cadouuu!big grin Fundaa te rogg?:X:X

| Daniela89 a răspuns:

Eu recomand parfumurile de la Oriflame.au miros placut si in plus sunt si persistente.

| Chrysk2 a răspuns:

Daniela89,mi-am luat si eu de oriflame acum 1 an, mirosea exceptional parfumul mi-a placut enorm, dar nu se simtea mai mult de 30 min,sincer vb, poate am nimerit eu unu aiurea, dar nu ieseam bine din casa ca nu il mai simteai decat daca bagai nasullaughing