| pactcudiavolita a întrebat:

Care ar fi imbracamintea de zi cu zi a unei fete decente, cuminti care nu vrea sa iasa in evidenta? thinking

8 răspunsuri:
| Biby a răspuns:

Buna!
Imbracamintea ar fi:
-un tricou(nu foarte incarcat)
-o pereche de jeans
-un pulover/hanorac
-o geaca/palton
-cizme/tenisi.converse.
Sper ca te-am ajutat!
Biby

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

De bun gust - fara stridente in culori sau decolteuri prea ample. In general blugi, camasa sau bluza si un pulover pe vreme de iarna.
Totusi nici macar o fata cuminte nu trebuie sa arate ca o sperietoare de ciori, trebuie sa fie placuta, in general ne imbracam ca sa ne placa noua si abia pe urma pentru ceilalti. Conteaza, zic eu, atitudinea pe care o ai, indiferent de ce haine imbraci. Pe vremea noastra erau la moda uniformele si desi eram toti in uniforma unele fete nu prea aratau a fi cuminti din cauza privirii si a atitudinii.

| euzictutaci a răspuns:

Salut!
Deci eu cred ca urmatoare ar fi si iti spun si unde s-ar putea adopta acest ''stil'' ca sa spun asabatting eyelashes

La scl:
--> o camasuta simpla
--> pantaloni
--> o fustita dar sa fie de scl
--> o bluza inchisa la culoare gen maleta
--> un tricou
--> trening
--> nu prea multe accesori decat un ceas si cercelusi
--> sacou

In oras/la o petrecere ceva
--> daca e o rochitica dar in acelasi timp sa fie decenta
--> 2, 3 accesori

si ce mai vrei uh :*

Sper ca te-am ajutat

Funda!? big grin

| LoveUbutUdontCare a răspuns:

Eu una chiar prefer sa adopt stilul asta: decent si sa nu prea ies in evidenta. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa nu fi imbracata bine. Daca ar fi sa aleg un astfel de stil, definitly as zice stil Selena Gomez. Fata asta se imbraca decent, ea e decenta, la moda, si nu iasa in evidenta chiar daca poarta haine frumoase si cu gust.

Asta ar fi o varianta bune de sezon, zic eu:
http://www.fashionunder100.net/2009/12/selena-gomezs-style-for-9248.html

| ღSupradozaDeViseღ a răspuns:

Pai la scoala:blugi bluza simpla si eventual o esarfa
asaca:trening
in oras:o rochita sau o fustita si un tricou...
DEPINDE DE ANOTIMP...

| ElectricChapel a răspuns:

Cred ca niste blugi mai inchisi la culoare, drepti sau stramti pe picior (nu cred ca asta conteaza), un pulover/bluza sa treaca peste fund si o vesta cu culoarea opusa acelui pulover sau bluzei. Si incalatrile sa fie la fel ca vesta (la culoare). Asta mi se pare si cochet si decent

| AdYtZu_5667 a răspuns:

Blugi, un tricou dragut, o esarfa, o pereche de basketi sau adidasi si atat daca nu dai in tocilara

| CaR a răspuns:

Par prins in coada de cal o fusta nu prea deschisa un pulover si cam atathappy