Pai am auzit ce nu e dureroasa daca sti sa te epilezi poti sa te uiti pe youtube si acolo o sa gasesti cum sa te poti epila...este si ff usoara de facut in casa...iti tr numa lamaie zahar si un pic de apa. acum vreau sa ma epilez si eu asa.bafta
Da am auzit de metoda asta.am incercat de vreo 3 ori, dar din pacate nu mi-a iesit niciodata compozitia calumeami se pare ff greu sa iti dai seama cat sa o lasi pe foc. oricum trecand peste asta m-am chinui cu ce mi-a iesit miesi na am incercat pe o portiune mica si mi s-a parut super eficienta adica pe putin 4 saptamana pe bune.si firele cand cresc sunt ff subtiri.vb serios nu e ca la reclama la produsele de epilat:"pana la 300 saptamani"...dar nu la chestia asta e super buna.merita sa o incerci si tu...si daca vrei sa-mi spui cum tzia iesit compozitia pentru ca eu am incercat de 3 ori dif si niciodata nu am avut noroc.sucks.
BAFTAAAA:*:*:*
Te rog sa imi explici cum se face si cat de eficienta este? mersi multa
funda
Dar ti-e de unde ti-a venit ideea?:/ intreba-l/o pe fata/baiatul de la care ai au zit!
Eu am încercat, si da îndepärteazä tot pärul dar dacä îl faci acasä iti ia mult timp sa te epilezi. De fapt eu am cumparat zaharul in cutie, nu l-am facut eu acasa. Firele de par nu mai cresc repede.
anonim_4396 întreabă: