| BRoxana a întrebat:

Care ati incercat ulei de ricin pentru cresterea parului? a functionat? cam cum se aplica, ma refer la el pur, nu masti sau no.

Răspuns Câştigător
| LifeFail a răspuns:

Buna.
Eu am folosit.
Nu prea stiu cum sa-ti explic. Pui din el pur si simplu pe o compresa sau altceva si il aplici la radacina parului si in lungime. Stai cu el in par vreo 2-3 ore si apoi te speli pe cap normal.
Este foarte bun si efectele sunt rapide. La mine s-a vazut cam dupa cateva luni, dar asta depinde de persoana.
Multa bafta!

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Regenerează și hrănește firul de păr.
Cu toate astea vârfurile trebuie tăiate cel puțin la 2-3 luni pentru un păr extrem de sănătos.
Pa, pa.

| Alexandra_2197 a răspuns:

Am incercat happy
creste parul de la el
il aplici pe par uscat dupa ce te`ai spalat...
si il poti folosi si al crestere genelor si a sprancenelor happy functioneaza perfect love struck
bafta:*
funda pls?:*

| BabyA a răspuns:

Buna cine te-a prostit uleiul de ricin e facut pentru crestrea si hranirea genelor si functioneaza daca vre incearca-l dar in niciun caz pentru par

| BRoxana explică:

M-au "prostit" nu stiu cate siteuri si persoane ce au incercat asa cevabig grin

Abh
| Abh a răspuns:

Nirvanna, pentru un par sanatos, combini ulei de ricin cu ulei de masline, masezi cu amestecul pielea capului, acoperi capul cu un prosop pentru o ora. Apoi pui samponul pe par si speli parul cu apa calda din abundenta. Vei vedea efectelwe in cateva saptamani.
O alta masca pentru este cea pe baza de ulei de masline si galbenus de ou (face minuni pentru par). Dupa un scurt si riguros masaj cu uleiul de masline (cca 2-3 linguri), aplica galbenusul de ou, batut in prealabil, pe firele de par, de la radacini spre varfuri.